Lifestyle

De Loveseat: Meest romantische moment

Love is in the air! Heb jij een vriendje in wiens ogen je kunt verdrinken of heb je af en toe buikpijn van het lachen om zijn grapjes? Of is je buik misschien gevuld met vlinders door zijn lieve berichtjes? Iedere week delen we in de Loveseat romantische herinneringen en momenten met elkaar. Geniet mee van deze leuke verhalen!

Deze week laten we jullie de meest romantische momenten van Girlscene lezeressen lezen. 


Bron: kepfeltholtes

Ingrid: Mijn meest romantische moment was toen we terugkwamen van het winkelen. Mijn vriend zei op de parkeerplaats dat hij iets had voor mij had. Ik mocht me niet omdraaien en hij ging achter mij staan. Ik kreeg een mooie ketting om mijn hals en hij zei dat hij zijn leven met mij wilde delen. Ik vond het zo romantisch ! Ik had het niet verwacht. En bijna 5 jaar later zijn we nog steeds samen.

Nathalie: Mijn toenmalige vriendje was met mij en mijn ouders mee op vakantie in Spanje. Op een avond nam hij me mee naar het strand. Daar legde hij een handdoek neer en toverde een flesje wijn uit z’n tas. We hebben heerlijk tegen een rots aan gezeten met de golvende zee voor ons, de prachtige sterrenhemel boven ons en een klein muziekje op de achtergrond dat vanuit een barretje verderop kwam! Het was echt een super moment, wij zo met z’n tweeën!


Bron: Tumblr

Kirsten: Bij het huis van mijn vriend in de buurt heb je een stukje natuur dat wat hoger ligt, je kunt daar bijvoorbeeld wandelen. Er is één plekje daar waar we heel vaak naartoe gaan. Een heel klein heuveltje. Vanuit daar heb je een prachtig uitzicht en er komt nooit iemand. Op een zachte zomernacht met bijna geen bewolking gingen we samen naar dit plekje toe. We hebben daar toen een tijd naar de sterren gekeken, liggend op een deken.

Kimberley: Afgelopen april (ik ging toen bijna een jaar met mijn vriend) werd ik ineens niet helemaal lekker. Ik had veel pijn in mijn buik en ik kon niks meer. We gingen naar de doktersdienst en werden daarna doorgestuurd naar de eerste hulp. Na veel testen bleek dat ik geopereerd moest worden met spoed. Al die tijd stond mijn vriend me bij. Op de uitslaapkamer aangekomen was hij daar al. Ik had het koud, voelde me beurs en had pijn. Hij stuntelde heel lief met mijn infuus en monitor, maar zette alles aan een kant van mijn bed en kwam achter me liggen om me warm te houden. Heel voorzichtig en zacht. Daar in een ziekenhuisbed met chaos en na paniek vond ik mijn ultieme geluksmoment. Op een totaal onromantische plek een super romantisch klein gebaar. De grote gebaren zijn geweldig. Maar dit kleine gebaar liet me een geweldige herinnering na.


Bron: weheartit

Amy: Mijn vriend en ik zijn bijna 3,5 jaar samen en eigenlijk verrassen we elkaar vaak met een leuk kleinigheidje. Maar laatst waren we een paar nachten samen weg en daar gebeurde toch wel een van de meest romantische dingen ooit. Mijn vriend had een erg leuk winkeltje uitgezocht voor mij, waar ik even een kijkje moest nemen. Hij ging alvast terug naar de hotelkamer. Een half uurtje later ging ik ook terug naar het hotel . Mijn vriend had overal kaarsjes neergezet, het bad stond aan en er lagen honderden verse rozenblaadjes op ons bed in een hartvorm. Midden in dat hart lag een kaart met 'I love you' erop en binnenin stond een lieve persoonlijke tekst. Geweldig toch?!


Bron: tobisclothesbooks

De vraag van deze week luidt: Wat is jouw meest romantische verrassing geweest?

Stuur ze naar info@girlscene.nl en misschien vind je jouw verhaal terug op Girlscene. 

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved