De outfits van de Peoples Choice Awards

Lifestyle door Janet

Zac Efron en Kristin Stewart mochten beiden eentje mee naar huis nemen. Veel mensen keken uit naar de komst van Taylor Swift na de break-up met Harry en waar waren Kristen en Robert? Gisteren werden de Peoples Choice Awards in Amerika gehouden. Sommige celebritries sprankelden gisteren over de rode carpet, maar anderen minder. Kijk je mee?

Heidi Klum ging voor deze gewaagd open zwarte jurk met een enorme split aan de voorzijde. Angelina Jolie zette vorig jaar de trend, maar die wordt graag overgenomen. Wat vinden jullie van de details?

Paris Hilton ging voor een schattig jurkje met verschillende drukke, felle printen en knalblauwe pumps. Zie je dat de nagels overeenkomen met de kleur van haar schoenen? 

Glee-actrice Lea Michele straalde in deze prachtige korte roze jurk met bijpassende sandaaltjes. Wist je dat Lea Michele superveel tattoos heeft? Je ziet er op deze foto ook een paar, kijk maar naar de rechtervoet. Dit is heel anders dan onze bekende Rachel!

Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo ging voor klassiek in deze witte maxi-dress met ceintuur en diepe hals. Ook qua sieraden heeft ze het rustig gehouden met een mooie bordeaux clutch.

Brittany Snow durft wel in deze felle jurk die boven de enkels blijft hangen. Ze koos voor een kleine clutch en zilveren pumps. Haar huid kan deze kleur goed hebben, maar we weten nog niet of we dit model mooi vinden. Wat denk jij? 

Taylor Swift straalde gisteren in haar prachtige maxi-dress met sleep. Ook zij heeft een laag uitgesneden hals en daar is dan ook veel over gesproken. Wij vinden het eigenlijk wel mooi. De make-up had misschien minder grauw gemogen en de ogen minder rood. Misschien was ze ook nog wel verdrietig over ex Harry? 

Rumer Willis, dochter van Bruce, ging voor deze mooie hoog aangesloten maxi-dress met pailletten. Haar haren heeft ze nonchant opgestoken. Less is more?

Sandra Bullock had een zeer bijzondere jurk aan: haar lange rok was gestreept zoals een pantalon met krijtstreep en het lijfje was juist heel vrouwelijk met kant en bloemen. Ze koos voor een smalle ceintuur als accessoire. Wat vinden jullie hiervan? 

Emma Watson droeg een korte cocktailjurk met bijpassende zware sandaaltjes. Door de koraalkleur aan de bovenkant van de jurk, lijkt het net alsof haar haren een dip dye zijn ondergaan. Maar nee hoor, Watson houdt het op en netjes en klassiek. 

Kristen Stewart en Robert Pattinson straalden in de afwezigheid. Geruchten gaan dat het komt omdat Stewart in meerdere categorieën werd genomineerd en ook nog eens voor haar andere film Snowwhite and the Huntsman. Dat zou nog steeds niet helemaal lekker liggen bij Pattinson... Ach, we zullen het misschien nooit weten!

Wat vinden jullie van deze outfits? 

Door: Janet

Bron beeld: reporters

bron: eonline, teenchoiceawards