Twilight genomineerd voor 11 Razzies!

News door Janet

Het nieuwe jaar begint niet al te best voor de castleden van Twilight. De Golden Globes staan voor de deur, evenals de minder begeerde Razzies. De Razzies ofwel Raspberry Awards worden uitgereikt aan de slechtste personen of performers in een bepaalde categorie van de filmindustrie. En laat Twilight Breaking Dawn: Part 2 nu net in iedere categorie genomineerd zijn...

De acteurs en medewerkers van Twilight zijn onder andere genomineerd voor slechtste acteur (auw Robbert Pattinson), slechtste actrice (oef Kristin Stewart) en slechtste filmkus (argh schattig koppel). 

Andere categoriën zijn onder andere worst picture, worst director, worst supporting actress, worst supporting actor, worst screenplay en worst rip-off or sequel (vervolg). 

Als je dacht dat dit al heftig was, nee. Kristin Stewart is namelijk twee keer als slechtste actrice genomineerd. Ja, dat kan. Ze zou ook een slechte performance hebben geleverd in Snowwhite and the Huntsman

De film That's my boy met Adam Sandler moet het ook flink ontgelden. Deze is genomineerd voor 10 Razzies. 

Ook al zijn de Razzies niet leuk, de makers van Twilight zullen er waarschijnlijk niet wakker van liggen. Ze hebben namelijk miljoenen verdiend op de film: het grote publiek wil het liefdesverhaal van Bella en Edward graag zien. 

De Razzies worden op 23 februari uitgereikt, een dag voor de Golden Globes.

 

Bron: Razzies, eonline