Win: 2x complete look van ZoYou! [afgelopen]

Winnen door Redactie

We love shoppen! Helaas is dit wel een activiteit waar je geld voor nodig hebt. Na de feestdagen is ons spaarvarken aardig leeg. We moeten op de kleintjes letten en daarom kunnen we onze favo sport niet meer uitoefenen. Wees niet bang dat je het met jouw 'oude' kleding en accessoires moet doen. Bij Girlscene maak je kans op een complete look van de webshop ZoYou

ZoYou is opgericht door moeder Francine en dochter Kristel. Kristel is zelf ook jarenlang actief op Girlscene! Het is een webshop met betaalbare musthaves. Ze zijn altijd op zoek naar hot items die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Van elk product is er maar een bepaald aantal stuks op voorraad en zo heb je weinig kans om iemand in hetzelfde jurkje tegen te komen. Alle musthaves zijn onder de € 50! Daarnaast krijg je een gratis cadeau bij je bestelling. Altijd leuk om cadeautjes te krijgen! ;-)

Wat kun je precies winnen?

1. Multicolor Aztec Legging € 28,95
2. Black waterfall blouse, € 32,95
3. Black studded London bag, € 29,95

4. Black fringe bag, € 27,95
5. Black Glam Peter Pan collar, € 19,95
6. Silver bow necklace, € 6,95

Girlscene mag deze look 2x weggeven! 

Wil jij kans maken op een complete look van ZoYou?

Waarom moet jij de complete look winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Meer kans maken? Like/share of tweet via de linkerbalk!

Good luck ladies!