Show je kamer: Eliza

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Eliza.

''Toen mijn broer afgelopen zomer het huis uitging, heb ik zijn zolderkamer overgenomen. Voor mijn broer was deze oude zolderkamer niet meer dan een ruimte om in te slapen dus er moest ontzettend veel aan gebeuren. Muren opnieuw plamuren en schilderen, het plafond met al zijn bruine balken schuren en schilderen, noem maar op! Ik doe dan ook mee aan deze rubriek, omdat ik trots ben dat ik samen met vriend deze kamer tot een leuk plekje heb kunnen maken. 
 
Ik heb veel dingen nieuw gekocht, omdat ik ineens veel meer ruimte had. Ik heb veel spullen uit mijn oude kamer verkocht via Marktplaats en heb daarvoor weer nieuwe spullen kunnen kopen. Ik wilde heel graag steigerhout in mijn kamer, omdat dit warm en stoer tegelijk is. Daarnaast vond ik het goed passen bij de stenen muur. Ik ben het meest blij met de eettafel, omdat ik nu de mogelijkheid heb voor etentjes met vriendinnen, maar hij fungeert tevens als bureau. Ook ben ik blij met de strategische keuze voor mijn bed, lekker onder het dakraam, zodat ik 's avonds naar de sterren kan kijken en ik s' ochtends wakker wordt met het zonnetje in mijn gezicht! Beiden heb ik kunnen kopen via bedrijven op Marktplaats. Voor de tafel op wielen werd ik geïnspireerd door de woonrubriek in de Flair. Helaas zijn deze tafels heel erg duur dus besloot ik hem zelf te maken. Ik vond bij de Gamma losse planken met houtlook voor € 7,99. De wielen kon ik in een koop via Marktplaats regelen. Samen met mijn vader heb ik deze in elkaar gezet en was ik een stuk goedkoper uit. 
 
Het is nog niet helemaal af, maar voor nu ben ik er hartstikke blij mee!''


Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van mijn kamer?

Door Eliza