Kim: my life in New York - part 5

Fashion door Quirine

Altijd al benieuwd geweest hoe het leven in New York is? Neem dan een kijkje in het leven van Kim! Ze woont de komende maanden in The Big Apple voor haar studie 'Fashion & Design'. Ze gaat ons op de hoogte houden van haar schoolervaringen, de Amerikaanse avonturen en het leven in the big city. Benieuwd hoe haar ervaringen zijn tot nu toe? Kijk dan maar even mee!

Helaas begon de afgelopen maand iets minder goed aangezien ik ziek werd en bronchitis bleek te hebben. Gelukkig knapte ik redelijk snel weer op en kon ik weer veel leuke dingen doen!
Te beginnen met Sinterklaas wat we op 5 december met een groep Nederlanders hebben gevierd op de campus! We hadden lootjes getrokken en hebben lekker pepernoten gegeten. Op 6 december vierde ik nog met vier andere vriendinnen Sinterklaas met cadeautjes en leuke gedichten wat ook heel gezellig was.

kim new york

Sinterklaas vieren op de campus

Op school heb ik de afgelopen maand het eerste semester afgerond en de laatste projecten ingeleverd en op 14 december begon mijn kerstvakantie al. Om de vakantie goed te beginnen hebben we lekker sushi gegeten met wat meiden.

kim new york

Sushi eten met de meiden

In het eerste weekend van de vakantie heb ik nog lekker geshopt met een Nederlands en een Spaanse vriendin en natuurlijk de laatste voorbereidingen gedaan voordat ik op vakantie ging. 

kim new york

Shopping

kim new york

New York City!

Maandag begon voor mij de vakantie dus pas echt en ging ik samen met drie vriendinnen op vakantie naar Miami Beach! Het was echt een fantastische week en met heerlijk weer hebben we een paar dagen lekker aan het strand gelegen. Naast dat hebben we natuurlijk nog veel meer gedaan: shoppen op Lincoln Road, met onze beach cruisers door South Beach fietsen, met een limousine door Miami en lekker vaak uit eten. Ook mijn 19e verjaardag heb ik in Miami gevierd. Samen met m’n vriendinnen heb ik het op Nikki Beach gevierd en van hen kreeg ik als cadeau een super mooie ring van Michael Kors.

kim new york

Nikki Beach

kim new york

Nikki Beach

kim new york

Met een limo door Miami Beach

kim new york

Cocktails drinken op Lincoln Road

kim new york

19th Birthday!

Toen ik op vrijdagavond terug kwam uit Miami ben ik snel naar de campus gegaan, m’n koffer uitgepakt, wasje gedraaid en vervolgens weer m’n koffer opnieuw ingepakt. De volgende dag kwamen mijn ouders, broertje, opa en oma en vrienden aan in NYC om samen met mij kerst te vieren.

Het was natuurlijk super om iedereen weer te zien na drie maanden en met z’n tienen hebben we echt een geweldige week gehad. Voor de meesten was het de eerste keer in NYC  dus we hebben heel veel van de stad gezien en alle toeristische dingen gedaan: Empire State Building, 9/11 memorial, Statue of Liberty, Times Square, Grand Central, Central Park en nog veel meer.

Afscheid nemen was helaas wel weer even moeilijk, maar gelukkig was het ook wel heel leuk om na twee weken vakantie weer terug te zijn op de campus.

kim new york

Christmas @ Buddakan NYC

kim new york

Met oma in NYC

kim new york

Met opa en oma op Times Square

kim new york

Met m’n ouders en broertje

Oud & Nieuw heb ik gevierd in een club in Manhattan wat echt de perfecte afsluiting was van een fantastisch jaar.

kim new york

New Years Eve!

I will keep you posted about my life in NYC!

xoxo Kim