Winnen

Win: 10x2 kaartjes voor Club MTV Pitch Perfect Edition [afgelopen]

We schreven er al eerder over, de nieuwe romantische komedie Pitch Perfect. De film over een groepje meiden dat een A Capella zanggroepje vormt op de Universiteit. De meiden strijden in wedstrijden tegen groepjes van andere universiteiten. Gewonnen wordt er helaas nooit, maar met de komst van een nieuw lid, Beca (Anna Kendrick), zou dat zomaar eens kunnen veranderen.. Om te vieren dat de film NU in de bioscoop draait, organiseert Club MTV een feest, en jij kan daar (gratis) bij zijn!

Het feest vindt op zaterdag 19 januari plaats in Club Air in Amsterdam. Van 23.00u tot 5.00u is het party party party!

De Line-up? The Partysquad, Jaziah, Geza Weisz, Tjoller Inc., Abstracht SOHO, Kimberlee Ramirez, Fajah Lourens, Motafied Beatz & MC ME, Xplosion, Undercontrol, Gman Int, Quincy Mariano, Luciano Genao, MC's Jennifer Cooke & RICH.

Wij mogen 10x 2 kaarten weggeven voor dit veelbelovende feestje van MTV. 

Wat moet je doen om een van deze vrijkaartjes te winnen? 

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "Ik wil twee kaartjes voor  Club AIR Pitch Perfect Edition winnen") je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Waarom moet jij deze kaartjes winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Meer kans maken? Like meets share of tweet via de linkerbalk!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Wil jij er niet op gokken dat je één van de gelukkige winnaars bent en wil je gewoon kaartjes kopen. Dat kan natuurlijk ook! Kaartjes kosten tien euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Kaartjes kun je hier bestellen.

Let op voor dit feestje moet je minimaal 18 jaar zijn!

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved