Limited Edition Collection fall/winter '11 van Primark

Fashion door Redactie

Voor veel meiden is Primark de ideale winkelketen om goed te kunnen shoppen. Fashion voor betaalbare prijzen en voor elke gelegenheid is er wel een leuk kledingstuk te vinden! Bijna elke week hangen er weer nieuwe blousejes, broeken en tassen in de rekken van Primark. Zo ook half november.

primark

Dus meiden, weer een goede reden om half november naar Rotterdam of Hoofddorp af te reizen en daar een bezoekje te brengen aan Primark. De nieuwe Limited Edition Collection is dan namelijk verkrijgbaar! Deze kleine collectie heeft een chique, glamoureuze uitstraling, die geïnspireerd is op de jaren ‘60.

primark

primark

primark

Aan wat voor een kledingstukken moeten we bij de Limited Edition Collection van dit najaar denken? Nou, bijvoorbeeld aan een glitter & glamour pailettenjurkje met verlaagde taille, een transparante blouse en suède short waarmee je de perfecte look kunt creëren en een paarse jumpsuit, die je terugbrengt naar de sixties!

primark

primark

primark

Ook is deze Limited Edition Collection leuk voor de feestdagen!

primark

Primark

Primark

Voor de prijskaartjes hoef je het ook deze keer niet te laten. De Limited Edition Collection prijzen variëren namelijk van € 15 tot € 25!

primark

Scoor jij vaak leuke outfits bij Primark?

Door Evi