Wat zegt jouw sterrenbeeld over je stijl?

Fashion door Redactie

Lees jij ook altijd je horoscoop in ieder tijdschrift of krant? Het is een feit dat niet alle horoscopen echt van astrologen komen. De eeneiige tweeling Tali en Ophira Edut schrijft ze echter wel zelf voor verschillende bladen, waaronder Elle! Wij vonden een leuk artikel over de twee astrologen.

BellaSugar interviewde de twee en vroeg wat ons sterrenbeeld over ons gevoel voor mode zegt en welke kleuren ons goed staan!

horoscopentweeling

Zijn er sterrenbeelden die bekend staan om hun gevoel voor stijl en hun smaak?
Jazeker! Weegschaal en stier worden geregeerd door beautyplaneet Venus, dus zij staan bekend om het hebben van een natuurlijk gevoel voor mode. Kim Kardashian en Gwyneh Palrow zijn allebei weegschaal. Zij zijn twee uitersten, maar allebei hebben we ze een heel vaste stijl.

Als het gaat om felle kleuren of gewaagde prints, welke tekens zullen die dan het snelst aantrekken?
De vuurtekens ram, leeuw en boogschutter. Vuur is natuurlijk warm en helder, daardoor zijn deze drie tekens niet bang om zich over de top te kleden. Vuurtekens Jennifer Lopez en Kim Cattrel laten bijvoorbeeld heel graag een borstpartij zien. Ook Lady Gaga en Sarah Jessica Parker (allebei ram) zijn typische ram-trendsetters. Boogschutters houden ,meer van sexy kleding, dat zie je bijvoorbeeld bij Britney Spears, Christina Aguilera en Miley Cyrus. Tweelingen houden ook van felle kleuren, zij gaan eerder voor oranje of limegroen.

Welke sterrenbeelden zijn echte uitverkoopshoppers?
Kreeft en Maagd. Maagd is een erg voorzichtig teken, dat houdt van onderzoek en zij zal ook echt trots zijn als zij een echt koopje heeft gevonden. Een kreeft kan natuurlijk heel goed knijpen, dus zij beschouwen hun geld ook als waardevol en geven het serieus uit. Schorpioenen houden daar ook van, zij zullen niet echt zoeken, maar echt jagen! Ze willen een chique designeritem voor een onmogelijk lage prijs!

Zijn er bepaalde tekens die zich vaak miskleden?
De aardetekens, stier, maagd en steenbok. Zij dragen vaak wat bravere, bijna saai kleding. Dit komt omdat ze zo gereserveerd zijn. Kate Moss is bijvoorbeeld een echte steenbok, zij gaat altijd voor ingetogen chique. Maagden zijn een beetje ouderwets, zij blijven graag bij het ‘oude’. Pink en Beyoncé zijn allebei maagd, maar zij laten zien dat maagden ook een andere kant kunnen hebben: de entertainkant!

En hoe zit het met de vooroordelen over sterrenbeelden?
Wij hebben nog nooit een ram ontmoet die niet van rood houdt, of een schorpioen die zwarte kleding niet rockte!

horoscopenstijl

Een rondje redactie!

Marjolein (maagd): Ik kan er zeker inkomen! Ik wil graag nieuwe trends proberen, maar ben altijd voorzichtig. Op dit moment ben ik fan van de sheer blousen en daar koop ik dan meteen een paar keurige exemplaren van!

Brenda (steenbok): Bij mij klopt het zeker. Net als Kate Moss zal ik niet snel iets heel geks aantrekken, maar ik houd wel van heel chique dingen. Bijvoorbeeld een mooi korset onder een basic zwart pak.

Esmée (ram): Ik ben blijkbaar een echte ram. Ik draag inderdaad graag kleuren en ik durf alles te dragen. Trends probeer ik als één van de eerste uit en ik krijg ook altijd goede reacties als ik een rood jurkje aan heb!

Zou jij vaker horoscopen willen lezen op Girlscene? En klopt het wat de 'astrologentweeling' over jouw stijl zegt?

Door Esmée