De favoriete apps van de redactie

Lifestyle door Emma

De smartphone gebruik je allang niet meer om alleen te bellen. We WhatsAppen, Twitteren en Facebooken erop los! Toch zijn dit lang niet de leukste apps die er te vinden zijn. Er zijn nog veel meer handige programmaatjes die je leven net wat leuker maken. Wil jij de lievelingsapps van de redactie weten? Lees dan snel verder.

Emma's favorieten

Reclamefolder

Als arme student is Emma altijd op zoek naar de laatste acties en aanbiedingen. Deze app is daarvoor ideaal! Hij bevat reclamefolders van heel veel winkels. Zelfs regionale! Daarnaast ook goed voor het milieu, want al die papieren folders zijn overbodig. Vanaf nu mis je nooit meer een koopje! 

Deze app is te downloaden voor de iPhone. Kijk hier.

Taalmeester

Omdat Emma aan het einde van de dag altijd gaat nakijken, is deze app erg handig. Was het nou hen of hun? Moet dit aan elkaar of uit elkaar? Deze app weet altijd antwoord! Onmisbaar voor iedereen die met taal bezig is. Als je denkt dat je alles wel weet, doe dan eens de quiz. Je zal zien dat je minder weet dan je denkt...

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

App van de dag

In de VS al razend populair, maar nu ook in Nederland verkrijgbaar! Deze app biedt elke dag een app gratis aan, waar je normaal voor moet betalen. Die aanbieding geldt 24 uur, dus je moet elke dag even kijken. Ook houdt de app bij hoeveel geld je in totaal hebt bespaard.

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

Sidereel

Emma kijkt ontzettend veel Amerikaanse televisieseries en deze app is haar redding! Maak een account aan en volg de series die je kijkt. De app houdt jouw seriekalender bij; je kunt dus zien wat je elke dag 'moet' kijken. Als je een aflevering gezien hebt, dan kun je 'm afvinken. Erg handig, want Emma vergeet vaak welke aflevering ze van welke serie nog moet zien. Verder kun je nieuwe series ontdekken (per genre of kijk bij populair). Als je verslaafd bent aan Amerikaanse series dan is deze app iets voor jou!

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

The Sims 3 

Emma speelt al sinds dat ze een klein meisje is dit spelletje. Nu kan ze dit ook spelen op haar telefoon. Ideaal voor als je even niks te doen hebt. Maar pas op, het is verslavender dan je denkt. 

Deze game is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

Danique's favorieten

Daily Horoscope

Ben jij ook altijd zo benieuwd wat de dag jou gaat brengen? Danique in ieder geval wel en ze begint daarom elke dag met de Daily Horoscope app. En volgens Danique komt de voorspelling 9 van de 10 keer echt uit!! Daarnaast kun je kijken of jouw sterrenbeeld wel met het sterrenbeeld van je crush matcht. Als je meer geïnteresseerd bent in je Chinese sterrenbeeld, dan kun je die ook checken! 

Deze app is te downloaden voor Android, Blackberry en iPhone. Kijk hier

Appie

Met de Appie app kun je boodschappenlijstjes maken, de bonusaanbiedingen direct zien, recepten uitkiezen, snelle winkelroutes maken en bestellingen plaatsen. Handig voor iedereen die wel eens bij de Albert Heijn winkelt!

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

Bands in Town

Muziekliefhebbers opgelet! Deze app scant jouw muziek op je iTunes, importeert jouw artiesten en zoekt vervolgens naar concerten. Treedt bijvoorbeeld The xx binnenkort op bij jou in de buurt? Dan waarschuwt deze app jou.

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

Koopzondagen

Benieuwd of en waar en koopzondag is bij jou in de buurt? Deze app vertelt het jou. Ideaal voor de shopaholics onder ons. 

Deze app is te dowloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

Picfx

Wie houdt er nou niet van foto's maken? Al helemaal als we ze iets mooier kunnen maken. Deze app heeft meer dan 100 effecten! En ken jij die hartjes die je steeds vaker op Instagram foto's ziet? Die komen van deze app!

Deze app is te downloaden voor iPhone en Android. Kijk hier.

Annemerel's favorieten

Bloglovin' 

Alle blogs die jij volgt in een app... Handig! Tijdbesparend en overzichtelijk. De app is onlangs vernieuwd, dus nu kun je met nog meer gemak jouw favoriete blogs volgen. 

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

Metro Paris

Annemerel is vaak in Parijs te vinden. Toch blijft de metro ingewikkeld. Maar met deze app verdwaalt ze nooit meer en is de route vinden makkelijker dan ooit! Onmisbaar voor alle Parijsliefhebbers. 

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

Nike Training Club

Een echte personal trainer is voor de meesten helaas niet weggelegd, maar in de tussentijd is deze app een goed alternatief. Doe workouts (onder andere van de trainer van Rihanna) en houd je vooruitgang bij.

Deze app is te downloaden voor iPhone. Kijk hier

22 tracks

Leer nieuwe muziek kennen met 22tracks! Kies je genre en luisteren maar. Deze app heeft muziek van artiesten van over heel de wereld. Als je een liedje leuk vindt, kun je hem opslaan of delen op Facebook en Twitter.

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

Janet's favorieten

SoundHound

Iedereen kent wel Shazam. Je weet wel, die app waarmee je liedjes kunt traceren. Maar het komt wel eens voor dat Shazam bepaalde liedjes niet herkent, vooral de wat onbekendere liedjes. SoundHound herkent juist de want minder populaire artiesten. Daarom vindt Janet dat iedereen SoundHound moet hebben

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier

Zaklamp

Een simpele app, maar Janet gebruikt hem heel vaak. Ideaal voor als je een keer 's avonds of 's nachts thuiskomt. Nooit meer van die taferelen waarbij je wanhopig het lichtknopje probeert te vinden. 

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

AgingBooth

Altijd al willen weten hoe jij er als oud oma'tje uitziet? Oke, deze app kan de toekomst niet voorspellen, maar hij is in ieder geval goed voor een lachertje. Wij op de redactie lagen in een deuk om onze foto's!

Deze app is te downloaden voor Android en iPhone. Kijk hier.

Green Kitchen

Janet houdt van vlees, maar soms wil ze ook eens een dagje vegetarisch eten. Met deze app vind je binnen no time een gezonde, vegetarisch recept. Er staan ook gluten vrije recepten op! Een must voor alle vegetariers. 

Deze app is te downloaden voor iPhone. Kijk hier

Wat is jouw favoriete app?