Celebs

10 hete celebs om op te crushen

Het nieuwe jaar is net begonnen. Met volle moed gaan we er tegenaan! Want we hebben weer nieuwe dingen om naar uit te kijken. Hoe kunnen we 2013 beter inluiden dan met een paar hete celebs?! Speciaal voor jou zet Girlscene de knapste mannen op een rij om het hele jaar op te crushen. Enjoy! 

Ian Somerhalder

Op de redactie zijn we unaniem over deze acteur. Ian is er een om op te crushen! Op zijn tiende werd hij model en hij vloog de hele wereld over. Maar Ian spreekt niet graag over zijn internationale modellencarriere, want hij is bang dat mensen hem alleen als een 'pretty face' zien. Wij weten inmiddels wel beter, elke week smullen wij van deze lekkere jongen in The Vampire Diaries. Helaas is hij al bezet, zijn collega Nina Dobrev is al sinds 2010 de lucky lady. 

Matt Bomer

Donker haar, blauwe ogen... Matt Bomer ziet er zeker niet verkeerd uit. Voor velen is hij de ideale Christian Grey uit het boek 50 shades of Grey. In Magic Mike kregen we weer de bevestiging dat hij zeker in dit lijstje thuis hoort. Helaas blijft het bij fantaseren, want de acteur heeft in 2012 bekend gemaakt dat hij op mannen valt. Hij heeft een vriend en drie kinderen.

Zac Efron

Zac is al jaren populair. Hij was al erg knap in High School Musical, maar in The Lucky One was hij eigenlijk nog veel heter! Daarnaast heeft hij met zijn werk bewezen dat hij niet alleen een mooi koppie heeft; zingen, dansen, acteren, hij kan het allemaal. Wij zijn benieuwd wanneer we weer kunnen wegzwijmelen bij zijn volgende film...

Ryan Reynolds

Hij haalde zijn acteerklas niet, maar inmiddels is hij een van de meest gevraagde acteurs in Hollywood. Ryan Reynolds is romantisch, grappig en stoer. Ook liep hij de marathon van New York voor het goede doel. Zucht, bestaat er een betere man?! Het was een bitterzoet moment toen het nieuws naar buiten kwam dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met Blake Lively...

Rafael van der Vaart

Sportieve mannen zijn altijd aantrekkelijk. Rafael is dat zeker! Hij is een topvoetballer en speelt bij clubs van over heel de wereld. Raf is onlangs vrijgezel geworden en als nieuw bachelor moet hij zeker in dit lijstje staan. Wij willen wel een beschuitje met hem eten...

Harry Styles

De populairste knappe celeb van dit moment is misschien wel Harry Styles. Hij heeft een Brits accent (wat altijd een mega pluspunt is!), heeft kuiltjes in zijn wangen, heeft krullen en prachtige groene ogen. Geen wonder dat iedereen van hem zwijmelt! Helaas heeft zijn romance met Taylor Swift roet in het eten gegooid. Maar we houden hoop! Harry Styles is in ieder geval 'iets' waar we naar uitkijken in 2013...

Liam Hemsworth

De hele familie Hemsworth is gezegend met de looks, maar de knapste is toch wel Liam. Als je al niet verliefd op hem was geworden in The Last Song (onmogelijk), dan was je wel voor hem gevallen in The Hunger Games. Helaas is Liam al bezet, hij is sinds 2012 verloofd met Miley Cyrus.

Channing Tatum

Degene die zeker niet in het lijstje mag ontbreken is Channing Tatum. Hij is tenslotte de Sexiest Man Alive van 2012! Deze knappe acteur kan alles: acteren, dansen en... strippen. Hij is sexy in Magic Mike en romantisch in The Vow. Een perfecte mix wat ons betreft! Het nieuwe jaar kan niet beter voor Channing, hij verwacht namelijk zijn eerste kindje met Jenna Dewan-Tatum (zijn collega in Step Up).

Alex Pettyfer 

Alex is Brits, dus hij heeft sowieso al een puntje voor. Maar ook met zijn Amerikaanse accent in Magic Mike is hij om bij weg te zwijmelen. Daarnaast is hij een echte romanticus. Hij liet 'Emma' voor zijn vriendin Emma Robert tattoeëren en 'Little Lamb' voor Dianna Agron. Helaas zijn beide relaties uit... Maar toch vinden wij het cute!

Ryan Gosling

We werden verliefd op hem in The Notebook - die we nog steeds op wekelijkse basis kijken - en zagen zijn stoere kant in Drive. Hij is zo trouw als een hond. Zijn date naar de Oscars? Zijn moeder! Wij zien dat als een goed teken, een jongen die lief tegen zijn moeder is, zal dat ook tegen jou zijn. 

Wie is jouw crush voor 2013?

Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved