Paparazzi dood door foto Bieber

News door annemerel

Dat het leven van een paparazzi fotograaf niet geheel risicoloos is, weten we inmiddels wel. Britney die losgaat met een paraplu, Kanye West pakt graag camera's af, Russell Brand gooit graag met iPhones en Justin Bieber slaat er graag op los. Maar wat er gisteren gebeurd is, is nog een stukje dramatischer. Een paparazzi fotograaf overleed nadat hij een foto van Justin Bieber probeerde te maken.

En dat kwam gelukkig niet door Justin Bieber. Sterker nog, de paparazzi die dacht foto's te maken van Justin Bieber in z'n witte Ferrari, was niet eens in de buurt, hij was niet degene in de auto. 

Wat er precies gebeurde?

Justin Bieber's witte Ferrari werd van de weg gehaald door de politie voor een controle. Een paparazzi fotograaf volgde de Ferrari en probeerde foto's te maken van het tafereel. De politie vertelde de fotograaf weg te gaan, omdat het niet veilig was. Op een gegeven moment reed een andere auto op de fotograaf in en de fotograaf heeft dit helaas niet overleefd.

Justin Bieber heeft op dit moment nog niet gereageerd op het ongeluk. Miley Cyrus deed dat wel..

Miley: "Ik hoop dat dit paparazzi/Justin Bieber ongeluk verandering brengt in 2013. Paparazzi zijn gevaarlijk! Was Princess Di geen wake-up call? Het is oneerlijk om dit op Justin af te schuiven. Dit moest een keer gebeuren. Je moeder leert je als kind niet op straat te spelen. De chaos die paparazzi veroorzaken terwijl ze als gekken tekeergaan, maakt het voor iedereen onmogelijk veilige keuzes te maken."

Ben jij het Miley eens?

Bron beeld: Reporters 

Bron: Ohnotheydidnt