Sylvie & Rafael van der Vaart gaan scheiden

News door annemerel

Bijna tien jaar vormden ze een droompaar, maar het sprookje van Raf en Syl is voorbij. De TV presentatrice en de voetballer leerden elkaar kennen in 2003, bezegelden hun liefde in 2005 met een huwelijk en werden een jaar later de trotse ouders van zoon Damiàn. Maar Sylvie en Rafael zijn naar eigen zeggen uit elkaar gegroeid en gaan in 2013 niet samen verder.

Dit bevestigen Sylvie en Rafael aan de Duitse krant Bild. Sylvie: "We zijn helaas met de tijd uit elkaar gegroeid. Het was een geleidelijk proces dat niet meer viel te stoppen. Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar en respecteren elkaar." Rafael zegt: "Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons".

Foto van Sylvie's twitter, gemaakt op oudejaarsavond, hier lijkt alles nog koek en ei.

Het huwelijk van de twee zou al een tijdje niet zo lekker lopen. Geruchten dat de twee zouden gaan scheiden bereikten de media afgelopen zomer al. Toen deed Sylvie de gerichten nog af als onwaar. Maar sinds deze zomer zou het huwelijk van Rafael en Sylvie al in zwaar weer verkeren.

De bom zou gebarsten zijn op oudejaarsavond, tijdens een feestje dat Sylvie en Rafael bij hen thuis gaven. Rafael zou Sylvie een klap verkocht hebben voor de ogen van de gasten. Rafael: "Het was heel dom van me. Ik ben een idioot. Het spijt me zeer. Dit had nooit mogen gebeuren". Volgens de Duitse krant Bild zou Sylvie Rafael al vergeven hebben.

Hoe het nu verder gaat? Sylvie en Damiàn blijven voorlopig in hun net nieuwe appartement in Hamburg wonen. Rafael vertrekt met zijn Voetbalclub Hamburger SV naar Abu Dhabi voor een trainingskamp. Volgens Bild gaat Rafael na het trainingskamp op zoek naar een nieuwe woonruimte.

Wij zijn oprecht een beetje verdrietig en hoewel de geruchten al gingen, hadden we het toch niet verwacht. Jullie ook?

Bron beeld: Twitter Sylvie van der Vaart

Bron: Bild