Brandy ♥ Melville opent deuren in Amsterdam

Fashion door Redactie

In de Behind the Girlscenes hebben jullie al kunnen zien dat we vorige week verrast werden door de meiden van het Italiaanse modemerk Brandy Melville. Ze kwamen met het leuke nieuws dat het merk ook haar deuren in opent in Amsterdam. Donderdagavond was het zover en Girlscene was erbij!

brandy

Nog even het laatste artikeltje afschrijven en op naar de Leidsestraat 43! Donderdagavond stond in het teken van Brandy Melville. Met schattige cupcakes, prosecco en andere lekkernijen werden we ontvangen. Daarna konden we neuzen in de kledingrekken.

brandy

brandy

Hier zijn we dol op!

brandy

...en op deze kleding natuurlijk ook!

BrandyMelville
Dit Italiaanse kledingmerk heeft zich laten inspireren door de L.A. lifestyle. Celebs als Audrina Patridge, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Miley Cyrus en Karlie Kloss zijn groot fan van de trendy en tegelijkertijd chique kleding van het merk. In Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en in de Verenigde Staten, wereldwijd zijn er meer dan 65 stores waar Brandy Melville verkocht wordt. En nu dus ook in onze hoofdstad!

brandy

Lekkere grijze, zachte truien.

brandy

Zelfs aan de kleerhangers is gedacht!

Woon je in Amsterdam of ga je er binnenkort een dagje shoppen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan dit nieuwe shopwalhalla. Brandy ♥ Melville staat bekend om de superzachte truien, leuke jurken, tops van cashmere, casual T-shirts, vele accessoires en schoenen met allen een fijn prijsje! Made in Italy staat voor kwaliteit en ieder detail is zorgvuldig onderzocht.    

brandy

Er hingen leuke schilderijtjes aan de muur waarop de kleding van Brandy ♥ Melville te zien was.  

brandy

Anique tijdens de opening van Brandy ♥ Melville.

Een droom wordt werkelijkheid
De grote droom van Anique en haar vriend is werkelijkheid geworden. Tijdens een vakantie in Italië werden de twee groot fan van het merk Brandy ♥ Melville,Nu, twee jaar later openen ze hun eigen Brandy ♥ Melville store in hartje Amsterdam!

Brandy ♥ Melville
Leidsestraat 43, Amsterdam

Veel shopplezier!

Was jij al bekend met het modemerk Brandy ♥ Melville?

Door Evi