News

"Robert Pattinson & Kristen Stewart weer samen in film"

15

Robert Pattinson en Kristen Stewart werden beroemd als Bella en Edward in Twilight. Maar zoals jullie vast allemaal wel weten zijn de twee ook in het echte leven een setje. Na een korte break-up van de zomer (omdat Kristen Stewart een kleine slip-up met d'r regisseur had), zijn de twee nu weer samen. Het nieuwste gerucht dat de ronde doet, Robert en Kristen zouden weer samen in een film gaan spelen.

Het gaat helaas voorlopig maar om een gerucht, maar naar verluidt zijn er een heleboel producenten die het stel scripts zenden. Want op het witte doek spatten de vonken er al helemaal af, de chemie tussen de twee is niet te ontkennen.

Daarnaast gaat ook het gerucht dat Robert het wel leuk (en vooral veilig) zou vinden om weer samen met Kristen in een film te spelen. Kan hij tenminste ook een oogje in het zeil houden, want hij is nog steeds niet vergeten wat er afgelopen zomer gebeurd is. 

In welke film het stel samen te zien zal zijn (en of het überhaupt gaat gebeuren) is nog wel even de vraag. Fifty Shades of Grey zal het in ieder geval niet worden, althans als het aan Kristen ligt. Die zei in interview namelijk dat ze daar nooit in zou spelen. 

Wat denk jij? Zouden Kristen Stewart en Robert Pattinson ooit nog samen in een film kunnen spelen waarbij je niet direct aan Bella en Edward denkt? Wij denken eerlijk gezegd dat we Kristen en Edward nooit meer anders kunnen zien, maar we zouden het helemaal niet erg vinden om een nieuwe film met Kristen en Robert te zien, we hebben Twilight-afkickverschijnselen!

Bron: Ohnotheydidnt

Bron beeld: Reporters

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

15 reacties

 • 5 jaar geleden liesjeee

  Wat gebeurde er in de zomer wat hij niet vergeten was ;oo ?

 • 6 jaar geleden W.

  Nou, als ik een van die 2 was zou ik niet eens meer met mekaar kunnen acteren in een film....door al dat vreemdgaan gedoe etc etc of je moet werk en prive ECHT goed gescheiden kunnen houden

 • 6 jaar geleden JustLaura

  Ik zie ze niet alleen als Bella en Edward maar dat komt waarschijnlijk omdat ik Remember me en Water for Elephants ook heb waar Robert is speelt haha, maar ik zou het zo gaaf vinden!

 • 6 jaar geleden Guusje

  Als ik hun voor mij met een foto denk ik altijd gelijk aan bella en edward.. maar ik zou het wel echt super vinden als ze weer samen in een film zouden gaan spelen.

 • 6 jaar geleden Kirsten

  ik vind niks aan die twee, gewoon vanwege de hele Twilight hype....

 • 6 jaar geleden Sabiena

  ik kan hun inderdaad niet anders zien, ik heb gewoon het beeld van bella en edward voor me hihi.

 • 6 jaar geleden SouthboundAgain

  Ik kan ze best anders zien dan dat, mits ze goed acteren. Ik bedoel toch ook niet alle films met Meg Ryan en Tom Hanks zijn hetzelfde, of die van Tim Allen met Johnny Depp en Helena Bonham Carter in de hoofdrol. Het ligt eraan of ze de rol leven geven, maar natuurlijk ook of je zelf even afstand kan doen van wat je al van ze weet. Je moet ze als kijker wel de kans geven om een nieuw character aan je te introduceren.

 • 6 jaar geleden Opblaasmaatje

  In welke film ze ook gaan spelen, ik zou ze gewoon de hele tijd zien als Edward en Bella haha.

 • 6 jaar geleden How I Live Now

  Gewoon een soort vervolg op twilight, hé. Moet je denken. Dat ze zich normaal gedragen.

 • 6 jaar geleden TheFinal

  Mwah, ik was fan van Kristen voordat ze in Twilight speelde (moest er juist even aan wennen haha) en van Robert heb ik genoeg films gezien waar hij niet aan Edward liet denken. Geen idee of ze samen te Twilight zouden zijn, maar ben benieuwd

 • 6 jaar geleden PANDACORN

  idd, ze staan in het geheugen gegrift van iedereen als edward en bella

 • 6 jaar geleden BeNiceOrLeave

  Ik ben echt SUper verslaafd aan...TWILIGHT.Dus idd als ik ze samen in een andere film zou zien spelen,zou ik ze nog steeds als Bella en Edward zien.Haha.

 • 6 jaar geleden THEREWEGO

  Chemie op het witte doek. pff. whaha. Ben alleen wel bang dat ze toch sámen teveel op Edward en Bella gaan lijken. Maargoed, vind ze sowieso niet echt geweldig.

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Tuurlijk wel. Acteurs zullen geen goede acteurs zijn als ze dat niet waar kunnen maken.

 • 6 jaar geleden Leonie

  Nee, ik zou ze niet anders kunnen zien, dat heb ik ook met de harry potter acteurs.

 1. 1