"Robert Pattinson & Kristen Stewart weer samen in film"

News door Redactie

Robert Pattinson en Kristen Stewart werden beroemd als Bella en Edward in Twilight. Maar zoals jullie vast allemaal wel weten zijn de twee ook in het echte leven een setje. Na een korte break-up van de zomer (omdat Kristen Stewart een kleine slip-up met d'r regisseur had), zijn de twee nu weer samen. Het nieuwste gerucht dat de ronde doet, Robert en Kristen zouden weer samen in een film gaan spelen.

Het gaat helaas voorlopig maar om een gerucht, maar naar verluidt zijn er een heleboel producenten die het stel scripts zenden. Want op het witte doek spatten de vonken er al helemaal af, de chemie tussen de twee is niet te ontkennen.

Daarnaast gaat ook het gerucht dat Robert het wel leuk (en vooral veilig) zou vinden om weer samen met Kristen in een film te spelen. Kan hij tenminste ook een oogje in het zeil houden, want hij is nog steeds niet vergeten wat er afgelopen zomer gebeurd is. 

In welke film het stel samen te zien zal zijn (en of het überhaupt gaat gebeuren) is nog wel even de vraag. Fifty Shades of Grey zal het in ieder geval niet worden, althans als het aan Kristen ligt. Die zei in interview namelijk dat ze daar nooit in zou spelen. 

Wat denk jij? Zouden Kristen Stewart en Robert Pattinson ooit nog samen in een film kunnen spelen waarbij je niet direct aan Bella en Edward denkt? Wij denken eerlijk gezegd dat we Kristen en Edward nooit meer anders kunnen zien, maar we zouden het helemaal niet erg vinden om een nieuwe film met Kristen en Robert te zien, we hebben Twilight-afkickverschijnselen!

Bron: Ohnotheydidnt

Bron beeld: Reporters