Behind the Girlscenes #52

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behinds
Danique viert dit jaar maar liefst vijf keer Kerstmis, dus zij was zondag al begonnen! Deze leuke armbandjes van 4ever With Everyone heeft ze van haar vriendje gekregen. Aaaaaahw! 

behinds

behinds
Een lege redactie op maandag. De dag voor kerst, dus veel mensen werkten thuis of hebben een dagje vrij genomen. Heel Girlscene was wel gewoon op het kantoor. Wat een bikkels he! 

kerst
Eerste en tweede kerstdag waren we wel gewoon vrij. Hoe we dat vierden? Met pakjes, gezelligheid en eten natuurlijk! Er lagen veel cadeautjes onder de kerstboom voor Danique. Wat zou zij toch krijgen...?!

behinds
... Een Nespresso apparaat! Maandenlang had Danique hem al op haar verlanglijstje en nu is hij er dan eindelijk. Vanaf nu begint ze haar ochtend met een heerlijk kopje koffie van haar eigen apparaat. 

kerst
Verder kreeg zij deze super mooie pan. Danique trekt binnenkort haar schort aan om lekker te kokkerellen. 

kerst
Na de cadeautjes was het tijd om tv te kijken bij de open haard. Gezellig ziet het eruit he! 

sport
Na alle lekkernijen sprong Danique weer op haar crosstrainer om alle toetjes eraf te sporten.

sushi
Emma vierde de kerst met familie en heel veel diners. Op kerstavond stond sushi op het menu! Er waren 260 sushi's (wel voor veel personen natuurlijk ;-)) en ze zijn allemaal op gegaan! 

kerst
Tijd voor het toetje! Emma's oom maakte deze soesjes zelf met vers roomijs en chocoladesaus. Daarna nog even de kroeg in en de volgende ochtend maakte Emma een lange wandeling om al het eten eraf te lopen. Hoe heb jij kerst gevierd? 

annemerel
Annemerel maakte haar lokken helemaal kerstproof. Daarnaast trok ze een leuk jurkje aan en dofte ze zichzelf lekker op voor het kerstdiner. Vinden jullie ook niet dat ze er super leuk uitziet?!

diner
Annemerel's kerdiner was lekker uitgebreid. Van sla tot vlees, alles was er! Ze heeft haar buikje helemaal rond gegeten.

kerst
Daarna was het tijd voor cadeautjes! Annemerel kreeg dit horloge van Marc Jacobs. Is hij niet prachtig?

annemrel
De volgende ochtend (om acht uur 's ochtends!!) ging hardloop-fanaat Annemerel weer een rondje hardlopen. Met muziek in haar oren liep ze zo alle toetjes eraf. 

Behinds

En terwijl het bij ons afwachten was/is op sneeuw, zocht Quirine gewoon de sneeuw op! Zij was deze week op skivakantie, jaloersssssss!

Wat zijn jullie plannen dit weekend?

Fijn weekend ladies & see you next week!