Hema brengt beha aan de man!

Fashion door Redactie

Hema is in vele kranten hét gespreksonderwerp van de dag. De winkelketen is namelijk een campagne gestart voor de nieuwe mega push-up beha. 'Wat is hier bijzonder aan?' Zul je misschien denken... 

hema

... Zie jij al wat er niet klopt aan deze foto’s? Het model dat de nieuwe bh’s showt, is geen vrouw maar een man! Hema heeft namelijk de twintigjarige topmodel Andrej Pejic uit Servië weten te strikken voor deze spraakmakende campagne.

hema

Misschien heb jij de Hema campagne al wel in het bushokje zien hangen, want vanaf vandaag kun je de posters in heel Nederland spotten. Hema is de eerste Nederlandse winkelketen die met Andrej Pejic in zee gaat. Het topmodel is wereldwijd al een groot succes. Dit omdat hij zowel als man én als vrouw poseert en over de catwalk paradeert. Handig zo’n model, twee in één! Andrej staat bekend als hét boegbeeld van de nieuwe generatie ‘androgyne’ modellen. Deze modellen zijn geschikt als mannelijk- en als vrouwelijk model.

hema

Hema wil met deze ludieke reclamestunt laten zien dat de push-up beha zelfs de mannen vrouwelijke rondingen geeft. Deze mega bra zal ons ladies maar liefst twee cupmaten groter geven!

hema

Andrej Pejic in het dagelijks leven.

Had jij meteen door dat het model een man was?

Door Evi