Editor's Choice: BoumanOnline

Fashion door Danique

In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze aflevering van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van topjuwelier BoumanOnline na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

BoumanOnline is de internetwinkel van Bouman Juwelen Culemborg. Bouman Juwelen werd in 1974 opgericht in Beesd door Jan Bouman. De juwelier is nu al dertig jaar gevestigd aan de Markt in het centrum van de stad. Het diepe pand, dat in januari 2008 een gemeentelijk monument is geworden, heeft een huiselijke en warme sfeer. Maar je hoeft de deur niet uit voor de prachtige collectie, want je kunt nu ook eenvoudig online shoppen bij BoumanOnline! Betalen kan via iDeal, Paypal, bankoverschrijving, met je creditcard of met cadeaubonnen. De kosten voor verzending bij bedragen kleiner dan € 50,00 zijn € 4,50 voor Nederlandse verzendadressen.

Bouman
Debbie, hoofdredactrice van Beautyscene.nl

Keuze: '40 and fabulous'
"Bedeltjes zijn altijd superleuk om te krijgen en te geven, juist omdat ze aan een ketting of armband jouw persoonlijkheid kunnen weergeven. Van roze hartjes tot stoere haaientanden, van rode lipstick tot deze zeer toepasselijke "40 and fabulous" bedel...er is zoveel keuze! Perfect cadeau idee voor iedere verjaardag of feestdag!"

Bouman
Danique, hoofdredactrice van Girlscene.nl

Keuze: Blauwe hangers
'Zoals het gezegde luidt: 'Diamonds are a girls best friend', zo is het ook in het werkelijkheid! Welke vrouw houdt er nu niet van bling bling! Ik wel in ieder geval! Deze prachtige hangers van Ti Sento blingen helemaal in de kleur van nu en kun je zowel casual als chique combineren. Wat vind jij?'

Bouman
Claartje, hoofdredactrice van Vrouwen.nl

Keuze: Lovely armband
"Ik zit volledig in een roségouden fase. Het liefst combineer ik deze armband met een gouden en een zilveren exemplaar, die overigens niet dezelfde dikte hoeven te hebben. Hoe meer, hoe beter! Stiekem vind ik het zachtjes tinkelen van vele armbanden om je pols een van de leukste geluiden die er zijn."


Bouman
Esmée, hoofdredactrice van Fashionscene.nl

Keuze: Calvin Klein juweeltje
"Simpele horloges worden het weer helemaal. Het liefst met een smal leren bandje en een simpel uurwerk. Ik vind dit exemplaar van Calvin Klein perfect!"

Bouman
Karin, hoofdredactrice Ze.nl

Keuze: Stoere studs
“Voor deze portemonnee moet je wel even diep in de euh… portemonnee tasten, want dit pareltje kost namelijk € 109,95! Maar ach, als je niks weet voor op je wishlist voor Kerst… Ik ben in ieder geval fan dit exemplaar. Ik hou van accessoires met studs en de keur vind ik ook echt prachtig! Of-ie praktisch is? Vast wel. Maar maakt het uit?”

Welk item is jouw favoriet?