Beauty

Make-up looks voor in de winter

Ook tijdens de winter zitten we niet stil als het om make-up gaat. We struinen dit seizoen verschillende feestjes af waarbij we willen natuurlijk willen opvallen! Maar ook overdag, als we naar school of werk gaan, willen we er fabulous uitzien. Heb je al zin gekregen om een nieuwe look uit te proberen? Kijk dan snel verder!

De perfecte smokey eye

natasha poly

Natasha Poly heeft hier prachtige smokey eyes. Niet de standaard smokey eyes, maar met donkergroene oogschaduw en gouden oogschaduw aan de binnenkant van de oogleden. Deze look past perfect bij een gala of een ander feestje. Je maakt deze look extra opvallend door de oogmake-up in een wing te laten eindigen. Houd je lippen rustig door een subtiele glans aan te brengen en maak je huid egaal met de juiste foundation.

Dit heb je nodig voor de look:

collage make-up

1.Oogschaduw, H&M €7,95 2. Eyeliner, H&M €3,95   3. Oogpotlood, BeYu bij Douglas €9,95

Subtiele highlighter

doutzen kroes

Voor overdag mag je het subtieler houden. Je kunt een voorbeeld nemen aan Doutzen hier. Zij heeft wat highlighter aangebracht aan de binnenkant van haar oogleden. Het is belangrijk om voor een metallic kleur te kiezen dat goed bij je huidskleur past. Heb je een lichte huidskleur? Kies dan voor een champagne kleur. Is je huidskleur meer olijf? Ga dan voor goud. Bij een donkere huidskleur kun je het beste een bronzen kleur kiezen. Breng verder wat roze blush aan voor een gezonde kleur op je gezicht.

Dit heb je nodig voor de look:

make-up look

1. Shimmer Cream, BeYu bij Douglas €10,95   2.Bronzer, Rituals bij Douglas €20,50 3.Blush, Rimmel bij Asos €8,31

Klassieke lippen

lily make-up

In tegenstelling tot haar lippen, heeft Lily Adrigde voor rustige oogmake-up gekozen. Doordat ze alleen wat mascara heeft gebruikt, vallen haar felrode lippen extra op. Deze look is geschikt voor een chique diner en voor een avondje stappen. Tip: gebruik een lippotlood zodat de lipstick beter blijft zitten.

Dit heb je nodig voor de look:

collage make-up

1.Lipstick M.A.C bij De Bijenkorf, €19,00 2.Mascara, H&M €5,95 3. Wimperkruller, H&M €3,95

Nude lips

pia look

Deze stijl is het tegenovergestelde van de hierboven genoemde look. De ogen van Pia Toscano zijn dramatisch opgemaakt met nepwimpers, veel eyeliner en een bronzen oogschaduw. Ze draagt een lipstick met een kleur die niet veel mensen dragen, een nude-kleur. Deze look kun je beter eerst thuis uitproberen om te kijken of het je staat. Verder is het ook belangrijk om je wenkbrauwen niet te vergeten. Dit zorgt ervoor dat je er mooi verzorgd uitziet.

Dit heb je nodig voor de look:

collage make-up

1.Wenkbrauwmake-up, BeYu bij Douglas €18,95 2.Lippen potlood, BeYu bij Douglas €7,25 3.Nepwimpers, Asos €15,97

Welke look ga jij uitproberen?

Bron: glamour.com

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved