News

Gossip Girl(scene) week 51

24

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Het gaat niet erg goed met de financiën van Ms. Lohan. Het gaat zelfs zo slecht dat ze haar doktersrekeningen niet meer zou kunnen betalen. Lindsay's psycholoog kost zo'n 250 tot 300 dollar per sessie, haar zorgverzekering dekt maar 20% van die kosten. Linds zit echt om geld verlegen, een paar weken geleden ontving ze nog 100.000 dollar van niemand minder dan Charlie Sheen om haar belastingschuld weg te werken. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe iemand die in het verleden miljoenen verdiend heeft nu zulke geldproblemen kan hebben. Maar het kan, zo blijkt.

Het gerucht ging al even maar nu heeft Jessica het dan eindelijk bevestigd. Althans.. Als we het "gerucht" mogen geloven. Jessica was op een feestje waar haar gevraagd werd hoe het ging met de baby. Haar antwoord? "Welke, ik ben weer zwanger!" Jessica Simpson is een half jaar nadat ze bevallen is van haar eerste kindje, alweer zwanger. Arme Jess, begint ze net haar oude figuur weer terug te krijgen, mag ze nog een keer door die hel! Maar ook: gefeliciteerd Jess!

Harry Styles en Taylor Swift spenderen de laatste tijd wel heel erg veel tijd samen. Wij verheugen ons stiekem al op de liedjes die zullen komen als dit fout loopt... Maar goed, afgelopen week sliep Mr. Styles zelfs bij Taylor thuis. Hij is in ieder geval goedgekeurd door Taylor's moeder. Hij werd afgelopen week aan haar voorgesteld.

Rihanna en Chris Brown waren nog maar net 'bij elkaar', nu lijkt het er al weer op dat de twee uit elkaar zijn. Op haar instagram account schreef ze "Vrijgezel zijn sucks, het enige waar ik nu nog zin in heb is alles waar ik maar zin in heb". Op Twitter schreef ze ook al zo iets dubbelzinnigs: "Onderschat nooit het vermogen van een man om je schuldig te laten voelen". Arme Rihanna. Het zit haar ook niet mee in de liefde. 

Vorige week schreven we dat Miranda en Orlando een pauze in zouden hebben gelast. Niets van waar als we Miranda moeten geloven. Ze kijkt juist heel erg uit naar hun kerstvakantie. Orlando bevond zich afgelopen maanden in Afrika waar hij opnames had voor zijn nieuwe film Zulu. Waar Orlando, Miranda en hun zoontje Flynn de vakantie door zullen brengen wil Miranda niet vertellen, maar volgens haar is het een plek waar niemand hen zal vinden. Vermoed wordt dat ze naar hun huis op het Engelse platteland gaan.

Bronnen: Ohnotheydidnt / Nu.nl / Telegraaf / Perez Hilton

Bron beeld: Reporters & Weight Watchers

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

24 reacties

 • 6 jaar geleden Myrthel

  Wat zeiken mensen nou weer over dat taylor swift veel vriendjes heeft. Gewoon jaloers dat ze misschien iets met harry heeft ofs -.-

 • 6 jaar geleden Lil' Monster

  Arme Jess, begint ze net haar oude figuur weer terug te krijgen, mag ze nog een keer door die hel!

  echt weer typisch girlscene dit he... zwanger zijn ervaart zij vooral, net als zoveel andere zwangere vrouwen, als iets super moois!

 • 6 jaar geleden Quinn

  Taylor veel vriendjes? Mijn nichtje van 15 heeft al 43 vriendjes gehad! Erg eh

 • 6 jaar geleden Quinn

  I love haylor ♡

 • 6 jaar geleden J4SMIEN

  SHUT UP IEDEREEN, HARRY IS SLIM GENOEG OM VOOR ZICHZELF TE BESLISSEN.

  Waarom snapt niemand dat het hem juist pijn doet als alle 'fans' zitten te claimen dat zijn vriendinnetjes niet goed zijn voor hem? Hetzelfde gebeurde met Caroline en ik durf te wedden dat het nu ook gaat gebeuren. En SO WHAT dat ze veel vriendjes heeft gehad? Jullie kennen haar toch niet persoonlijk of wel? Jullie hebben geen idee wat zij heeft doorgemaakt. Jezus.

 • 6 jaar geleden anon

  pfff wat een roddels

 • 6 jaar geleden THISISTHELIFE

  Arme Jess, begint ze net haar oude figuur weer terug te krijgen, mag ze nog een keer door die hel!

  dit slaat dus COMPLEEEEET nergens op. maargoed, dit is al paar keer gezegd hier in de comments denk ik.

 • 6 jaar geleden RAPUNZEL

  Naja, misschien maakt Harry het wel uit en dan is Taylor helemaal kapot.. die dingen gebeuren gewoon. Laat ze gewoon bij zijn met elkaar, al die one directions fans maken zich alleen maar druk omdat Taylor Swift zogenaamd zoveel vriendjes heeft gehad, wat ook heus wel meevalt.

 • 6 jaar geleden onedirectionlovee'

  Taylor Swift heeft zeker veel vriendjes gehad. ben gewoon zo bang dat ze het later uit zal maken met harry en dat hij dan helemaal kapot is.. en dat ze dan weer een liedje schrijft.

 • 6 jaar geleden Tessie

  iedereen heeft het erover dat Taylor Swift veel vriendjes gehad heeft, maar blijkbaar vinden veel mannen haar leuk ofzo??

 • 6 jaar geleden Imane

  bronnen van perez hilton hmm dan zou ik dubbel m'n research doen

 • 6 jaar geleden FUEGO

  "Arme Jess, begint ze net haar oude figuur weer terug te krijgen, mag ze nog een keer door die hel! Maar ook: gefeliciteerd Jess!"

  DAFUQ? Een hel?! Wat een belediging.

 • 6 jaar geleden Tinkerbell

  Lesleeyy_ ik las ergens 15 in twee jaar ofso xd

 • 6 jaar geleden Shanu

  Dit hele artikel slaat nergens op de auteur geniet van alle negativiteit girlscene wordt steeds minder jammer genoeg.

 • 6 jaar geleden LESLEYYY_

  Reese , ze heeft echt 5 vriendjes gehad in ongeveer 6 jaar, is dát nou veel? kom op, mensen moeten echt stoppen met zeuren en eens wat research doen.

 • 6 jaar geleden Reese

  ik vind taylor swift echt een maneater, ze heeft echt het ene vriendje na het andere sinds dat ze beroemd is(mis was ze eerst ook al gewoon zo).. Ze komt ook alleen maar in het nieuws met haar liefdesleven..echt ik irriteer me aan haar..deze slachtoffertje is echt niet haar laatste waarschijnlijk..echt ben je zo onzeker dat je niet zonder een 'man' kan..

 • 6 jaar geleden Neslihan

  Een zwangerschap lijkt me toch geen hel? het is juist iets moois! niet dat ik al zwanger ben geweest ofzo maar die opmerking vind ik iets lullig..

 • 6 jaar geleden beautiful-made

  @ThatMistake Ik neem aan dat je de vertaling van gossip dan niet kent? Want dat betekent namelijk niet alleen roddelen maar ook gewoon gezellig kletsen. Dus gossip kan waar EN niet waar zijn!

  Verder ben ik het wel met je eens !

 • 6 jaar geleden Isabella

  Gelukkig maar van Orlando en Miranda, zo'n perfect koppel. En die heerlijke baby van ze, wat een knapperd die Flynn.

 • 6 jaar geleden dreamxo

  'Wij verheugen ons stiekem al op de liedjes die zullen komen als dit fout loopt... '

  Ik vind dit zinnetje ook niet kunnen.. Ik denk dat mensen ze juist liever samen zien dan steeds een droevige love song aan te horen

 • 6 jaar geleden Magnificence

  'Wij verheugen ons stiekem al op de liedjes die zullen komen als dit fout loopt... '

  Waar slaat dat op? Dit wordt nou bedoelt met opmerkingen die niet gemaakt hoeven te worden.

  Misschien een vervanger gaan zoeken voor dit artikel. Wanneer je een goede roddel hebt kun je ze altijd 'los' plaatsen. Want sommig nieuws valt nou niet bepaald onder de categorie: 'gossip' omdat dit gewoon waar is.

  Ik hoop dat jullie dit niet 'aanvallend' opvatten, ik probeer te helpen, en jullie zijn al veel vooruit gegaan, maar alles kan beter!

 • 6 jaar geleden Reanna92

  Orlando en Miranda zien er altijd goed uit als stel + kinderen, volgens mij gaat dat wel goed Maar ja . . . schijn kan - zeker bij celebs - erg goed bedriegen!

  Volgens mij is Jessica trouwens heel blij dat ze weer zwanger is, want ze was ook helemaal in de wolken met haar eerste baby, dacht ik. Maar zo snel achter elkaar is idd wel heel zwaar.

 • 6 jaar geleden Glitch

  Harry en Taylor passen niet echt bij elkaar, maar toch is het wel een schattig koppel

 • 6 jaar geleden 4everChemistry

  Ik vond het sowieso geen slimme zet van Rihanna om terug te gaan naar Chris Brown, niet na alles wat hij haar had aangedaan. Maar goed het is haar leven.

 1. 1