Vero Moda Pre-Spring 2012 collectie

Fashion door Redactie

Terwijl in veel kledingwinkels de uitverkoop van wintertruien en party dresses nog in volle gang is, zijn modemerken alweer een paar maanden met het voorjaar bezig! We gaven al een tijdje terug een voorproefje van Vila's voorjaarscollectie, nu ook een sneak peek van Vero Moda’s Pre-Spring 2012 collection!

Hebben jullie ook zo’n zin om heerlijk te gaan shoppen voor een nieuwe voorjaarsgarderobe? Bye dikke sjaals, kabel maillots en winterboots, hello luchtige jurkjes en vrolijke printjes! Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor. En, Vero Moda ook! Bekijk alvast een aantal items uit de pre-voorjaarscollectie:

alexa

Jurk met kunstig patroon, prijs € 39,95

alexa

Grijs vest met stipjes, prijs € 29,95
Nude-kleurig shirt, prijs € 26,95
Driekwart broek, prijs € 39,95

alexa

Jurkje met romantische rand, prijs € 39,95

veromoda

Kort jurkje met gehaakte bloemetjes, prijs € 49,95

spring

Legergroene parka, prijs € 69,95

alexa

Vestje met hartjespatroon, prijs € 39,95
Zwarte jurk met hartjespatroon, prijs € 34,95

alexa

Witte blouse, prijs € 19,95

alexa

Gebroken wit truitje, prijs € 39,95
Half lange rok, prijs € 34,95

Misschien hebben jullie haar deze winter al in de kleding van Vero Moda zien schitteren, Alexa Chung is het gezicht van deze Pre-Spring 2012 collectie!

Dit seizoen mogen we dus weer heerlijk girly over straat, zowel overdag als naar een feestje. Bij elk item is gelet op details: lieve stippen en hartjes, leuke patroontjes en kant.

Als je van deze collectie geen voorjaarsgevoel van krijgt! De items zullen eind deze maand in de (online) rekken van Vero Moda hangen.

Heb jij al items voor het voorjaar gescoord?

Door Evi