10x Fabulous Fitness Accessoires

Health door Redactie

Sporten is niet altijd even leuk. Voor resultaat moet je vaak hard je best doen. Die eerste keren dat je hardloopt heb je het idee dat je doodgaat en kun je je niet voorstellen dat je het ooit leuk gaat vinden. Die eerste keren in de sportschool, als je al helemaal kapot gaat met gewichtjes van slechts vijf kilo, wil je ook het liefst overslaan. Hoe je het een beetje draagbaar maakt voor jezelf? Doelen. En beloningen als je die doelen behaald hebt. Wat die beloningen dan zijn? Accessoires om het sporten leuker te maken natuurlijk. Wij selecteerden de leuksten.

Deze roze yogamat van Nike maakt je matoefeningen een stuk leuker. Het ligt een stuk lekkerder dan op de harde vloer en dat kleurtje, dat doet het hem volgens ons.

Wat is dat nou? Het is een yoga blok, bedoeld als hulpstuk bij yogaposes. Hoe je zo'n yogablok precies gebruikt? Dat wordt hier uitgelegd.

Deze vrouwvriendelijke gewichtjes zijn knalroze en hebben volgens ons daarom een heel erg hoog wil-ik-hebben gehalte!

Je kunt natuurlijk je sportkleding naar de sportschool vervoeren in een tas die je normaal ook gebruikt, maar het is ook een goed excuus om een nieuwe tas te kopen speciaal voor je sportkleding. Deze van Stella McCartney voor Adidas staat op de wishlist van de redactie.

Dit horloge van Nike is wel een hele grote beloning. Groot als in: een beetje prijzig. Maar het maakt het hardlopen wel een stuk leuker! Het horloge werkt met GPS, je doet het om je pols en het houdt de hele run bij hoe hard je loopt en hoe ver. Na het lopen plug je hem via de USBdrive in je computer en je statistieken in je Nike profiel worden direct bijgewerkt. Dat is nog eens motivatie!

Al die waterflesjes zijn slecht voor het milieu en kosten uiteindelijk meer geld dan een bidon waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Deze roze van Nike is ook nog eens een stuk leuker dan zo'n saai Spa flesje.

Snel je conditie verbeteren? Een springtouw is daar het perfecte middel voor. Maar onderschat het niet, dat is nog best vermoeiend, dat springtouwen!

Een skippybal? Waar heb ik die nu weer voor nodig? Nee dit is geen skippybal, maar een speciale opblaasbare bal voor je work-out. Door bijvoorbeeld je crunches op deze bal te doen, worden je buikspieren nog sneller strak. Hoe dan? Nou doordat je continu je evenwicht moet proberen te bewaren, span je veel meer spieren aan dan normaal.

Als je haar je lief is, draag je bij het sporten geen elastiekjes met een metalensluitinkje. Dit metaal kan er namelijk voor zorgen dat je haar afbreekt op het punt waar je haar het elastiekje raakt. Met deze elastiekjes van Nike heb je dat probleem gelukkig niet.

Ook altijd dat probleem dat je haar na vijf minuten al voor je gezicht hangt? Irritant! Je zweet je al kapot en daar heb je dat haar niet bij nodig. De oplossing? Deze haarbandjes van Nike. Getest door Annemerel, die er zelfs een marathon mee liep. Haar oordeel? Deze blijven dus ECHT zitten.

Welk item staat er bovenaan jouw wishlist? Welk doel ga jij jezelf geven waarvoor je één van deze accessoires kunt verdienen?