Health

10x Fabulous Fitness Accessoires

13

Sporten is niet altijd even leuk. Voor resultaat moet je vaak hard je best doen. Die eerste keren dat je hardloopt heb je het idee dat je doodgaat en kun je je niet voorstellen dat je het ooit leuk gaat vinden. Die eerste keren in de sportschool, als je al helemaal kapot gaat met gewichtjes van slechts vijf kilo, wil je ook het liefst overslaan. Hoe je het een beetje draagbaar maakt voor jezelf? Doelen. En beloningen als je die doelen behaald hebt. Wat die beloningen dan zijn? Accessoires om het sporten leuker te maken natuurlijk. Wij selecteerden de leuksten.

Deze roze yogamat van Nike maakt je matoefeningen een stuk leuker. Het ligt een stuk lekkerder dan op de harde vloer en dat kleurtje, dat doet het hem volgens ons.

Wat is dat nou? Het is een yoga blok, bedoeld als hulpstuk bij yogaposes. Hoe je zo'n yogablok precies gebruikt? Dat wordt hier uitgelegd.

Deze vrouwvriendelijke gewichtjes zijn knalroze en hebben volgens ons daarom een heel erg hoog wil-ik-hebben gehalte!

Je kunt natuurlijk je sportkleding naar de sportschool vervoeren in een tas die je normaal ook gebruikt, maar het is ook een goed excuus om een nieuwe tas te kopen speciaal voor je sportkleding. Deze van Stella McCartney voor Adidas staat op de wishlist van de redactie.

Dit horloge van Nike is wel een hele grote beloning. Groot als in: een beetje prijzig. Maar het maakt het hardlopen wel een stuk leuker! Het horloge werkt met GPS, je doet het om je pols en het houdt de hele run bij hoe hard je loopt en hoe ver. Na het lopen plug je hem via de USBdrive in je computer en je statistieken in je Nike profiel worden direct bijgewerkt. Dat is nog eens motivatie!

Al die waterflesjes zijn slecht voor het milieu en kosten uiteindelijk meer geld dan een bidon waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Deze roze van Nike is ook nog eens een stuk leuker dan zo'n saai Spa flesje.

Snel je conditie verbeteren? Een springtouw is daar het perfecte middel voor. Maar onderschat het niet, dat is nog best vermoeiend, dat springtouwen!

Een skippybal? Waar heb ik die nu weer voor nodig? Nee dit is geen skippybal, maar een speciale opblaasbare bal voor je work-out. Door bijvoorbeeld je crunches op deze bal te doen, worden je buikspieren nog sneller strak. Hoe dan? Nou doordat je continu je evenwicht moet proberen te bewaren, span je veel meer spieren aan dan normaal.

Als je haar je lief is, draag je bij het sporten geen elastiekjes met een metalensluitinkje. Dit metaal kan er namelijk voor zorgen dat je haar afbreekt op het punt waar je haar het elastiekje raakt. Met deze elastiekjes van Nike heb je dat probleem gelukkig niet.

Ook altijd dat probleem dat je haar na vijf minuten al voor je gezicht hangt? Irritant! Je zweet je al kapot en daar heb je dat haar niet bij nodig. De oplossing? Deze haarbandjes van Nike. Getest door Annemerel, die er zelfs een marathon mee liep. Haar oordeel? Deze blijven dus ECHT zitten.

Welk item staat er bovenaan jouw wishlist? Welk doel ga jij jezelf geven waarvoor je één van deze accessoires kunt verdienen?

 

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 6 jaar geleden IAmAPanda

  Ik wil heeeel graag die gewichtjes!!

 • 6 jaar geleden XchanelX

  hott!!

 • 6 jaar geleden xNightingale

  Dat horloge!

 • 6 jaar geleden anneuxxx

  De bal lijkt me erg leuk en handig om te sporten! Wat meer buikspieren kan ik wel gebruiken haha! Ook de bandjes lijken me handig, maar de bal toch wel het beste en leukste om te gebruiken haha!

 • 6 jaar geleden Sanne

  Yoga blok, Ik vind dat ik een grote buik heb en ik heb al yogabewegingen gevonden om m'n buikspieren te trainen. Dus nu even doorbijten en ik heb met m'n 16e een platte buik

 • 6 jaar geleden saaaar

  @xbritt vind ik ook

 • 6 jaar geleden xBritt

  oeehh die haarbandjes zijn leuk!

 • 6 jaar geleden ---

  die bal wil ik

 • 6 jaar geleden Magnificence

  @insam haha, inderdaad!

 • 6 jaar geleden Roos

  Opvallend veel Nike haha. Ik heb laatst nieuwe sportkleding gekocht en ik sport niet thuis dus deze dingen heb ik niet nodig

 • 6 jaar geleden bluelion

  leuk! maar ja reclame. yolo zeker

 • 6 jaar geleden MotherMary

  Hoezo reclame

 • 6 jaar geleden dreamxo

  Goed voornemen voor 2013, lets do this

 1. 1