Nieuwe rubriek: Loveseat

Lifestyle door Redactie

Zucht... We houden van de liefde! Strandwandelingen, diner voor twee, rode rozen: hoe romantischer hoe beter. Lekker zwijmelen bij the Notebook en de verhalen in 'The Start of Something New' en 'Grenzeloos Verliefd'. Nu is het woord aan jou! Elke week stellen wij een nieuwe vraag over de liefde in de breedste zin. Deze week luidt de vraag: Wat is jouw meest romantische moment? 

Iedereen heeft wel een super romantisch momentje. Heeft jouw liefje je wel eens verrast met een onverwachte picknick in het park? Of was het toen jouw vriendje voor het eerst 'Ik hou van je' zei? Zo'n moment is heel speciaal en wij zwijmelen dan ook helemaal weg bij de romantische verhalen van anderen. Heb jij nou ook zo'n zwijmelmomentje? Deel het met ons!

love

Mail jouw meest romantische moment naar info@girlscene.nl, maximaal een half A4'tje. 

De leukste antwoorden zullen terug komen in de nieuwe rubriek 'de Loveseat'. Staat jouw antwoord er niet bij? Geen zorgen, want in elk artikel wordt een nieuwe vraag gesteld. Deze vragen gaan natuurlijk over de liefde! Denk aan: Wat is het leukste dat jij ooit aan je liefje hebt gegeven? Wat is jouw favoriete romantische film? Maar ook: Hoe versier jij? en nog veel meer! Alles kan voorbijkomen. 

love

Wij kijken uit naar jullie antwoorden!

Bron beeld: weheartit