Romeo Beckham voor Burberry

News door annemerel

Het Britse modelabel Burberry heeft nu wel een heel bijzonder model aan de haak geslagen. Dit keer geen Kate Moss of Emma Watson, maar niemand minder dan de tweede zoon van David en Victoria Beckham schittert in de nieuwe campagne. En wij geven Burberry geen ongelijk, Romeo Beckham heeft alles in zich om een echte hartenjager te worden.

Romeo is het één na oudste kind van voetballer (en model) David Beckham en zijn vrouw Ex-Spice Girl en Fashion Designer Victoria Beckham. Romeo James Beckham zoals zijn volledige naam luidt werd tien jaar geleden geboren in Londen en we hebben zo'n vermoeden, dat hij over vijf jaar meer aandacht krijgt dan Justin Bieber. He's got the looks!

De campagne is voor de Burberry Spring/Summer 2013 collectie. Andere modellen in de campagne zijn onder andere Cara Delevingne, Edie Campbell, Charlotte Wiggins, Alex Dunstan, Charlie France en Max Rendell. Maar volgens fotograaf Mario Testino was het Romeo die de show stal tijdens de shoot.

Wat vinden jullie van Romeo in de Burberry campagne.. Hebben jullie ook zo'n vermoeden dat hij later een ECHTE Romeo zal worden ;-)

Bron: Burberry