Behind the Girlscenes #51

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behinds

behinds

behinds

behinds
Maandagmorgen begon met een heel leuk pakketje van Zoeva. Hierin zaten een aantal producten uit de nieuwe collectie: kwasten voor face shape, foundation, detail liner, een brush cleanser en nepwimpers. Danique is groot fan van kwasten, dus haar dag kon niet meer stuk! 

behinds

behinds
''Glitter is for life, not just for Christmas'', dat stond op het kaartje dat P&G beauty ons stuurde. Zij wisten precies wat wij nodig hadden, want deze prachtige lakjes van Max Factor zijn perfect voor de feestdagen! 

foto
Danique ontving een superlief cadeautje van My-jewellery voor de leuke samenwerking en om haar fijne feestdagen toe te wensen. Hoe lief!


Leuke oorbellen he? Perfect voor de feestdagen om dat zwarte jurkje helemaal op te fleuren. 

foto
Danique met de grote Primark winnares! Zij mocht 250 euro uitgeven in onze favo winkel. Nou, dat heeft ze geweten! Het geld is helemaal uitgegeven en ze ging met ontelbaar veel tassen de winkel uit. Heb jij Danique's report al gelezen?

quirine emma
danique janet

De (cameraschuwe) meiden van de redactie hard aan het werk. Eigenlijk zitten wij de hele dag zo! Op de computer, stukjes te tikken :-).

Donderdagmiddag liepen we in de regen naar de dam om foto's te maken met onze nieuwe polaroidcamera van Fujifilm! Benieuwd naar de rest van de foto's, volgende week komt onze review online!

Afgelopen dinsdag hadden we ons kerstdiner bij een strandtent in Wijk aan Zee! Het was helaas niet echt strandweer (gek he, in december!), maar binnen zaten we heerlijk warm bij het haardvuur!

girl

girlscene
De nieuwe Girlscene is online en dat is reden voor champagne! Met een beetje vertraging (oké, een paar weken) ging de kurk er op vrijdag eindelijk af en dronken we een glaasje met de hele redactie op de nieuwe website. Natuurlijk geheel in Girlscene stijl met roze champagne. Cheers!

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!