Girlscene's Playlist: Het beste van 2012

Lifestyle door Redactie

2012 is bijna voorbij en het is tijd om terug te blikken. Terugblikken op onze favoriete muziek van 2012 wel te verstaan. We deden een rondvraag op de redactie en maakten een afspeellijst van onze favoriete nummers van het afgelopen jaar. 

Girlscene's Annemerel is groot fan van Coldplay, haar favoriete nummer van het afgelopen jaar is Paradise van Coldplay. Ze luisterde het nummer vaak op haar wintersport tijdens de jaarwisseling vorig jaar, hoorde hem een paar keer voorbij komen tijdens de marathon in oktober en hoorde het nummer live tijdens het concert in september in Den Haag. Echt dus HET nummer van 2012.

Girlscene's Danique vergeet spontaan hoe hard ze rijdt als ze het nieuwe nummer van Britney Spears en Will.i.am "Scream & Shout" hoort. Ook gaat ze nog net iets sneller op de crosstrainer.

Ze.nl's Laura is groot fan van het nummer Diamonds van Rihanna, het is haar favoriete nummer van het afgelopen jaar.

Fashionscene's hoofdredactrice is al jaren fan van Ellie Goulding. Nadat niemand minder dan Lindsay Lohan een tweet stuurde over Ellie, was Esmee's interesse gewekt. Een paar maanden geleden kwam Ellie's nieuwste nummer uit en sindsdien horen we dagelijks het nummer "Figure 8" uit Esmee's MacBook knallen.

Girlscene's Emma is een groot serie fan. Toen in mei dit jaar zowel 90210 en Gossip Girl eindigden met een nummer van The xx (Angels) had ze dat dan ook direct door. Ze kende de band The xx al, maar haar liefde voor het nummer Angels is sindsdien alleen maar groter geworden.

Vrouwen.nl's Kristel is groot fan van de "nieuwe" band Passenger. Het nummer "Let Her Go" luistert ze iedere dag als ze twee uur heen en twee uur terug reist van de redactie naar huis. 

Vrouwen.nl's Claartje heeft het afgelopen jaar veel naar Emeli Sandé geluisterd. Het nummer "River" is haar favoriet van het album van Emeli.

Girlscene's Janet is groot fan van de super populaire band Fun. Volgens haar is "We Are Young" HET nummer van 2012.

Ze.nl's Karin luistert graag naar Bruno Mars, eigenlijk vindt ze al zijn muziek heel erg goed, maar als ze dan toch een nummer moet kiezen, dan kiest ze voor het nummer "Locked out of Heaven"

Fashionscene's Elmira luistert echt naar van alles. Maar als ze echt moet kiezen, dan wordt het "Hall of Fame" van The Script en Will.i.am.

Heb jij Spotify? Annemerel maakte van onze favoriete nummers een afspeellijst. Klik hier om je te abonneren op onze afspeellijst.

Wat is jouw favoriete nummer van 2012?