De kledingkast van... Irene

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit?Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Irene, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Irene

De kledingkast van... Irene

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven? 
De inhoud van mijn kledingkast bestaat uit veel basic en tijdloze kleding. Ook heb ik veel klassieke items.

De kledingkast van... Irene

Welk item is favoriet?
Mijn kimono! Een heerlijk kledingstuk is dat. Als ik een dag met de handen in het haar zit, draag ik gewoon mijn kimono.

Wat is je duurste item?
Mijn groene laarzen van Maison Martin Margiela. Ik zeg niet hoeveel ze mij gekost hebben, maar gelukkig waren ze in de sale. Nog steeds erg duur, maar het blijven naar mijn mening mooie, klassieke en tijdloze laarzen.

De kledingkast van... Irene

Wat is je beste koop?
Mijn allerbeste koop zijn deze tweedehandse bloesjes van 100% zijde! Deze heb ik op de markt gekocht. Ik ben een echte koopjesjager! Of ik ga voor designer items of ik probeer items op de kop te tikken voor een prikkie.

De kledingkast van... Irene

Wat is je grootste miskoop?
Deze Zara schoentjes. Ik heb ze te groot gekocht en heb ze maar één keer gedragen! Ik vind ze ontzettend mooi maar mijn voeten zijn helaas te klein. Ik heb namelijk maat 35...

De kledingkast van... Irene

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Ik heb heel veel blousen. Deze kan ik casual, maar ook zakelijk dragen. Altijd handig!

De kledingkast van... IreneDe kledingkast van... Irene

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Ik zou wel een mooi opbergsysteem voor al mijn schoenen willen! Natuurlijk moeten er ook veel kledingrekken in staan. Dit omdat ik liever mijn kleding ophang. Het belangrijkste is toch wel dat hij groot genoeg is om zowel mijn zomer- als winterkleding kwijt te kunnen.

Bekijk hier meer kledingkasten! Bekijk ook de blog van Irene!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van...' naar info@girlscene.nl.