News

Gossip Girl(scene) week 50

18

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

liam

Liam Hemsworth is afgelopen week betrokken geweest bij een vechtpartij. Hij kwam net uit een bar in Philadelphia na een avondje stappen. De verloofde van Miley dacht dat iemand een steen naar hem gooide en sprak degene daar op aan. 

Er is zelfs een video van gemaakt! Op de video is niet  goed te ziet wat er precies gebeurt. Het lijkt erop dat de man zich vastklampt aan het been van Liam. De acteur slaat hem vervolgens in zijn gezicht en duwt zijn hoofd tegen het asfalt. Een vriend van Liam houdt de man ondertussen vast. De politie is erbij gekomen, maar niemand is gearresteerd. Er kon niemand in de boeien geslagen worden, want er zijn geen ooggetuigen die hebben gezien dat iemand een steen gooide. De geslagen man heeft nog geen aangifte gedaan. 

miranda

Het zou niet goed gaan met Orlando Bloom en Miranda Kerr. Ze zouden zelfs een pauze hebben ingelast. De twee zijn getrouwd in 2010, maar nu zou het huwelijk op springen staan. Deze geruchten kwamen de wereld in toen het topmodel in het nachtleven werd gespot, zonder de trouwring om haar vinger. Volgens het tijdschrift In Touch zou het stel een voorlopige pauze hebben ingelast. ''Ze zijn momenteel uit elkaar en hebben tijd nodig om te bedenken hoe het nu verder moet'' vertelt een bron.

Terwijl Miranda de bloemetjes buiten aan het zetten was, verbleef manlief in Zuid-Afrika voor zijn nieuwe film Zulu. Het topmodel zou al meerdere keren hebben gefeest met Leonardo DiCaprio. Een ooggetuige vertelde dat ze op het verjaardagsfeestje van Leonardo constant aan het flirten waren.

tom

'Safety first', dit zou het motto zijn van Tom Cruise. De acteur is een perfectionist en dat is te merken ook. Tom zorgt ervoor dat zijn huis extra goed beveiligd is. ''Hij stuurt zijn huishoudelijke medewerkers aan met militaire precisie en hij besteedt veel aandacht aan beveiliging'' vertelt een bron.

Volgens de bron is zijn landhuis in Bel Air verdeeld in verschillende zones. Dat houdt in dat het voor de huishoudsters en keukenpersoneel verboden is om andere zones te betreden die niet onder hun werkgebied vallen. ''Het huis van Tom is enorm en hij doet er dan ook alles aan om de veiligheid van zijn kinderen te garanderen. De enige medewerkers die toegang hebben tot het hele huis zijn de beheerder van het landgoed en het hoofd van de beveiliging.'' 

Zou jij voor Tom Cruise willen werken? Dan moet jij je voorbereiden op verschillende testen. De acteur neemt namelijk alleen de beste mensen aan. ''De test nam een hele middag in beslag en bestond uit vreemde vragen. Een ander deel van de test bestond uit wiskundevragen. Het was een erg gedetailleerde, stressvolle, gruwelijke test,'' aldus de bron.

justin

We hebben elke week wel wat over Justin Bieber te melden. Dit keer gaat het niet over zijn relatie met Selena, maar de populaire zanger was het middelpunt van een bizar moordcomplot. De veroordeelde moordenaar Dana Martin vroeg zijn celmaat Mark Staake om na zijn vrijlating Justin voor hem te vermoorden. Mark vroeg vervolgens zijn neefje Tanner om hulp. Samen wilden ze de zanger vorige maand vermoorden en castreren tijdens een van zijn optredens in New York.

Dana had blijkbaar spijt, want hij besloot de twee mannen te verraden. Mark en Tanner werden opgepakt. In de kofferbak van de auto van het neefje lagen heggenscharen en ander gereedschap. Het is niet duidelijk waarom Dana zijn eigen plan heeft verpest. Wel zei de politie dat hij geobsedeerd is met Justin. Hij heeft zelfs een tattoo van hem op zijn been. 

Wij zijn erg blij dat de mannen zijn opgepakt en dat Justin veilig is! 

lilo

Een tijdje geleden schreven wij al dat Lindsay Lohan in de problemen is. Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat de proeftijd van de actrice is ingetrokken. Wat er nu met haar gaat gebeuren, dat blijft nog even onduidelijk. De rechter heeft een volgende zitting gepland halverwege januari. Het zou kunnen dat Lindsay voor 245 de gevangenis in moet. Volgens TMZ valt dat te betwisten, omdat de rechter erom bekend staat dat ze niet graag mensen in de bak gooit. Ze gelooft meer in therapie.

LiLo moest voorkomen omdat ze tijdens haar proeftijd tegen de politie loog over haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk. Op 15 januari hoort Lindsay wat haar straf is.

Bron: nu, ohnotheydidnt
Bron beeld: reporters agency

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 6 jaar geleden fatima

  OMG dat de vriend van Liam gwn mee hielp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 6 jaar geleden PINKLABEL

  Miranda&Orlando ♥

 • 6 jaar geleden Debby

  wow dat iemand justin wilde vermoorden wow

 • 6 jaar geleden Conjuction

  Zou het heel erg fijn vinden als die Lindsay Lohan achter de tralies moet. Eindelijk eens een keer geen nieuws over die aandachttrekkende drama queen.

 • 6 jaar geleden Shannon

  Die geruchten over Miranda Kerr en Orlando Bloom zijn niet waar. Miranda's manager heeft bevestigd dat er helemaal geen problemen zijn en ze gelukkiger dan ooit zijn :'). Miranda is echt mijn voorbeeld en ik ben een grote fan van Orlando dus ik gun hun ook een gelukkig leventje, haha.

 • 6 jaar geleden rapunzel

  Dat van Justin Bieber is echt eng, en wat raar dat die man later spijt had en geobsedeerd is door Justin Bieber :S

 • 6 jaar geleden Chanel

  Dat van Justin Bieber is echt waar kijk maar op http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1548194/2012/12/13/Twee-mannen-opgepakt-die-Justin-Bieber-wilden-vermoorden-en-castreren.dhtml

 • 6 jaar geleden NOYOUDONT

  Ben blij dat dat van justin niet echt is !

 • 6 jaar geleden Marie

  Ben ik de enigste die vind dat Justin Bieber niet past bij dat kapsel dat hij nu heeft? Het lijken precies babyhaartjes aan de zijkant haha

 • 6 jaar geleden Roos

  Nou als ik zou mogen kiezen tussen Orlando en Leonardo, zou ik zonder twijfel voor Orlando gaan. Ik hoop dat het maar een stom gerucht is want ik vind Miranda en Orlanda beide heel leuk.

 • 6 jaar geleden pinklovelettuce

  Jammer van Miranda en Orlando! Zou het echt waar zijn?

 • 6 jaar geleden dreamxo

  Awh Orlando Bloom

  Dat van Justin is best wel ongeloofwaardig haha

 • 6 jaar geleden Lestrange

  Miranda is ook in Zuid afrika geweest hoor! (Heel veel

  Fotos van safari op haar instagram).

 • 6 jaar geleden PinkPelican

  Het zou kunnen dat Lindsay voor 245 de gevangenis in moet??? Nu Nederlands aub )... Wel leuk artikel! hou echt van deze artikels !

 • 6 jaar geleden Floepieee

  Dat moordplan is echt heel bizar, haha!

  ''Touch zou het stel een voorlopige pauze hebben ingelast''

  Dat moet denk ik toch zijn.

 • 6 jaar geleden mirella

  Het zou kunnen dat Lindsay voor 245 de gevangenis in moet.

  245 wat ? Dagen / weken / maanden ?

  verder wel leuk artikel (:

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  Leuk artikel!!

 • 6 jaar geleden Manu

  Hmm, Lindsay alweer in de problemen echt jammer...

  En dat "moordplan" hoe bizar hahaha!

 1. 1