Yay or nay? Kanye's leren rok

News door Emma

Gisteren schreven we nog over de 'megging'. Maar intussen is er alweer een nieuwe trend gespot: de leren rok voor mannen. Wie zich eraan waagde? Kanye West! Hij is gespot in dit item tijdens het 12/12/12 concert waarbij geld werd ingezameld voor slachtoffers van de orkaan Sandy. De rok van Kanye leidde wel heel erg af van het goede doel. Op Twitter vlogen de berichten je om de oren en het bestaan van Twitter-account @KanyesSkirt is een feit. Kijk en oordeel zelf!

Het grote 12/12/12 concert in New York stikte van de celebrities die geld inzamelden voor de slachtoffers van orkaan Sandy. Grote sterren als The Rolling Stones, Alicia Keys, Blake Lively en Kristen Stewart droegen allemaal een steentje bij door op te treden of door aan te moedigen om te doneren. Een concert dat veel aandacht kreeg van de media... Tot Kanye West op het podium verscheen. In een hoodie. En een leren rok!

Kanye West gaat vaak gekleed in schokkende outfits. Hij staat erom bekend dat hij fan is van vrouwenkleding en hij deinst dan ook niet terug voor een T-shirt dat eigenlijk voor vrouwen gemaakt is. Nu ging hij een stapje verder met zijn leren rok van Givenchy. 

De minuut dat het publiek de outfit van de zanger zag, explodeerde het aantal berichtjes op Twitter. Al gauw was er een speciaal Twitter-account opgericht voor de rok van Kanye. Je kunt 'm volgen op @KanyesSkirt. De meeste berichtjes waren niet al te positief:
- ''Kanye heeft zeker koffers geruild met Kim Kardashian.''
- ''Misschien een nieuw item van de Kardashian collectie?''
- ''Iedereen tweet over de rok van Kanye, maar heeft iemand al naar zijn legging gekeken?!''

Gelukkig heeft Kanye wel een fan, zijn trouwe vriendin Kim Kardashian. Zij tweette: ''Awwwwww hij ziet er zo schattig uit!''

Nu is het de beurt aan jou!

kanye

kanye

kanye

kanye

Wat vind jij van Kanye's rok? Yay or nay?

Bron: usatoday, mtvstyle, huffingtonpost