Win: €200,00 shopping money bij Welikefashion.com! [afgelopen]

Winnen door Quirine
We zijn blut. Het is het einde van het jaar en al ons geld hebben we besteed aan cadeautjes, outfits, make-up en leuke feestjes. Om fashionable het nieuwe jaar in te gaan, geven wij € 200,00 shoptegoed weg die je kunt besteden bij Welikefashion.com! Als dat geen goed begin van 2013 is.. Lees snel verder hoe jíj dit kunt winnen!
 
sfeerbeeld welikefashion
 
Welikefashion.com is een webshop waar ieder modehart sneller van gaat kloppen. Iedere week komen er nieuwe items bij dus de collectie is altijd up to date. Je vindt er tijdloze items, zoals een mooie blazer, maar ook must-haves van dit moment. De merken die de webshop aanbiedt zijn onder andere Selected Femme, Silvian Heach, Supertrash en Wildfox.
 
 
 
Winnen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Welikefashion.com! Rechtsonder vind je een balkje waar je je e-mailadres in kunt vullen. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste trends, vind je inspirerende mode iconen en zie je nieuwste items, maar je maakt ook kans om een nieuwe outfit t.w.v. €200,00 aan te schaffen!
 

Wat ga jij kopen van €200,00 bij Welikefashion.com?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnares wordt na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaresniet op de site gezet.