Danique showt nieuwe Paul & Joe zonnebril

Fashion door Danique

Als shop-a-holic kon ik -zelfs in hartje winter- deze Paul & Joe zonnebril niet weerstaan. Al tijden ben ik op zoek naar de perfecte zonnebril geschikt voor mijn ronde gezicht dat eigenlijk gewoon niet gemaakt is voor (zonne)brillen. Ik ben helaas niet gezegend met een brillenhoofd, dus de zoektocht duurde nogal lang. Totdat ik deze bruine beauty Paul and Joe op Sunglasses Shop tegenkwam!

Jawel ladies zelfs in de winter kun je je hart ophalen bij deze webshop. Bij Sunglasses Shop vind je een groot aanbod aan designer zonnebrillen en zelfs skibrillen voor de wintersportliefhebbers onder ons! Bestellen gaat ook erg makkelijk; Je betaalt o.a. via iDeal, creditcard of Paypal, en binnen 3 tot 5 werkdagen heb je je bestelling in huis. I like!! Mocht je toch nog vragen hebben tijdens het bestellen, kun je via chat, Skype (jawel, Skype ;-)), telefoon of per e-mail contact opnemen. Vooral het Skype gedeelte vond ik wel grappig!

Wat ik erg handig vind is dat je een zonnebril kunt zoeken op gezichtsvorm en op kapsel. Bij de gezichtsvorm moet je eerst bepalen of je gezicht rond, ovaal, langwerpig, vierkant, hartvormig of diamantvormig is. Weet je niet hoe je dat doet? Nou als volgt: kijk in de camera of neem een foto van jezelf. Gebruik een wit A4 om je gezicht uit te lijnen of maak gewoon gebruik van een spiegel. Teken dan met een uitwisbare marker om je gezicht op de spiegel uit te tekenen en voila kijk op de site voor de verschillende gezichtsvormen en bepaal wat bij je gezicht past! Ik heb een rondvormig/hartvormig gezicht, dus deze bril moest als gegoten zitten en dat zit hij ook! Hij is alleen voor mijn gevoel een tikkeltje te groot, maar daar kan ik wel mee leven. Zie hieronder het resultaat, inclusief mijn nieuwe Primark look....

bril

bril

bril

birl

birl

Hoe schattig is dit hondje!?

danique

Deze fluffy wit-blauwe sjaal kocht tijdens mijn weekendje weg in Brugge bij Zara.

danique daniwuer

 

danique danique

danique

danique

danique

Mijn nieuwe blauwe blouse van Primark (lees hier het Primark report) en mijn nieuwe zwarte killer heels van H&M (afgeprijsd voor € 19,95, scoreeeee!)

danique danique

 

danique

 

Wat vinden jullie mijn kersverse Paul and Joe zonnebril?