Series & Films

Filmtip: Playing for Keeps

5

December staat bekend om gezelligheid. De verwarming loeit, de kaarsjes branden en het liefst relaxen we lekker met een fimpje. Onze favo activiteit in de winter is dan ook naar de bioscoop gaan. Heb jij al gehoord van 'Playing for Keeps'? Een romantische comedy om heerlijk bij weg te zwijmelen. Perfect voor de kerstvakantie!

Vanaf donderdag 20 december draait de film Playing for Keeps in de bios. De topcast met Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman en Catherine Zeta-Jones spelen de sterren van de hemel in deze romcom. 

film

film

Waar gaat het over?
Als profvoetballer George Dryer (Gerard Butler) zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zit er weinig anders op dan terugkeren naar de plek waar hij ooit een gezinnetje had. Zijn ex-vrouw Stacie (Jessica Biel) heeft wel een idee hoe hij de band met zijn zoontje Lewis (Noah Lomax) kan herstellen: als nieuwe coach van zijn voetbalteam! George stemt in en is blij verrast dat zijn grootste fans niet op, maar lángs het veld staan. De aandacht van de voetbalmoeders is aan de flamboyante George wel besteed. Als hij ook nog eens in de smaak valt bij de sponsor, zakenman Carl King (Dennis Quaid), voelt George zich zo weer top. Alleen het terugwinnen van zijn ex-vrouw staat nog op zijn wensenlijstje…

Een perfecte film voor de feestdagen. Leuk om met al je vriendinnen naartoe te gaan. Een echte feel-good film met een vleugje humor zodat je met een glimlach de bioscoop uit loopt. 

gerard
Niet verkeerd toch...? ;-)

Wil je weten wanneer Playing for Keeps bij jou in de buurt draait? Kijk dan hier

Wat vind jij van Playing for Keeps

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 6 jaar geleden Iris

  Ik heb hem gisteren gezien met Ladiesnight in de Pathé. Het is een leuke film, maar wel weer erg voorspelbaar, haha

 • 6 jaar geleden dreamxo

  Dit lijkt me echt zo'n mooie film, wil 'm heel graag zien

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Wil ik zien!! Maar, idd, dit vind ik meer een film om lekker bij op de bank te hangen dan in de bioscoop. Ik ga alleen naar de bios voor echte filmknallers.

 • 6 jaar geleden always

  ik denk inderdaad dat ik hiervoor niet zo snel naar de bios zou rennen.

 • 6 jaar geleden Conjuction

  Lijkt me wel een leuke film om te zien, maar dan thuis, vind dit soort films nooit het geld waard om naar de bioscoop te gaan..

 1. 1