Na het grote succes van 'de mode- & beautyblog van' stroomden we over met jullie leuke blogs. Speciaal voor jullie zijn er twee nieuwe rubrieken waar jij jouw blog in het zonnetje kan zetten, namelijk: de toekomstige 'de reisblog van' en deze 'De lifestyleblog van'. Met deze week de foodblog van Pauline.
'Hoi! Ik ben Pauline en ik ben al 31, dat klinkt waanzinnig oud, maar dat valt reuze mee. Mijn blog heet Uit Pauline's Keuken. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik aangestoken werd door de beautyblogs, ik vond het zo leuk een online tijdschrift. Ik heb geen verstand van beauty maar des te meer van koken. En omdat ik 100 keer de vraag kreeg of ik nog een lekker receptje had, van collega's en vrienden, ben ik met mijn foodblog begonnen. Ik schrijf over culinaire zaken, veel recepten en foodinspiratie, reviews over boeken en restaurants, culi events en musthaves voor in de keuken en ik hoop mensen daar mee te inspireren.'
Waar haal je je inspiratie vandaan?
Internet ofcourse, heel veel van Pinterest en andere blogs. Maar ook uit mijn kookboeken verzameling en culi tv programma's. Masterchef Australia is toch wel van mijn favoriet.

Ik ben veel met het uiterlijk bezig geweest van mijn blog. Ik heb aandacht besteed aan de lay out en de kleuren en ik probeer mooie foto's te maken. Daarnaast plaats ik zoveel mogelijk eigen recepten, die ik helemaal zelf bedenk. En ik reageer eigenlijk altijd, op comments, op mailtjes, op Facebook. En het allerbelangrijkste zorgen dat ik blij word van de inhoud van mijn blog en dan hoop ik dat anderen er ook blij van worden.

Op Culinair Gebied is dat Yvette van Boven, kookboekschrijver van Home Made, een ontzettend leuke en creatieve vrouw. Zij maakt echt alles zelf van boter tot kaas en van jam tot brood. En mijn grootste inspiratiebron van alle blogger is Miss Lipgloss, dat klinkt misschien gek voor iemand die niet over beauty schrijft, maar ik vind haar stijl heel leuk. De manier waarop zij met haar lezers omgaat en ook omdat ze net als ik een eigen shop heeft.
Met koken is het gewoon een kwestie van doen en heel veel proeven. Begin gewoon en als het mislukt, so be it! Dan begin je gewoon weer opnieuw. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je er plezier in hebt.