De Christmas Wishlists van de Girlscene-redactie

Lifestyle door annemerel

We zijn hier op de redactie absoluut niet hebberig hoor. Maar we houden wel van lijstjes maken. Verlanglijstjes om precies te zijn. Laat het nu net bijna Kerst zijn, de perfecte aanleiding om weer eens een verlanglijstje te maken. We delen onze lijstjes graag met jullie!

 
 
 
Op Annemerel's verlanglijstje staat om te beginnen een heerlijke zachte en warme trui van Nike. Niet alleen lekker voor tijdens het hardlopen, het liefst kruipt ze daarna ook nog lekker in (1). Ook staat er een boek op Annemerel's lijstje met daarin allerlei illustraties die de verschillen tussen New York en Parijs aanduiden. Klinkt niet heel spannend? Op deze website geven ze je een idee hoe het boek er van binnen uitziet (2). Voor de Kerstman met veel geld te besteden heeft Annemerel dit armbandje van Marc by Marc Jacobs uitgezocht (3). Maar ze begrijpt ook heel goed dat er meer Kerstmannen rondlopen met een iets minder goed gevulde buidel en dus is ze ook heel erg blij met geurkaarsjes van Rituals (4) of geurstokjes van Rituals (5).
wish
 
Stagiaire Emma heeft ook nogal wat te wensen. Deze beanie zou Emma heerlijk warm houden deze winter, maar dan wel op een fashionable manier. Het kleurt is ook weer eens iets anders dan standaard zwart (2). Ook doe je Emma een groot plezier met een E-reader die wil ze al heel lang, ze ziet zichzelf al voor zich opgekruld op de bank met deze prachtige E-reader van Sony (3). En het is bijna 2013, tijd voor een nieuwe agenda, in deze agenda van Moleskine kan Emma ook genoeg aantekeningen kwijt (4). Tot slot zou ze het ook niet erg vinden om de mooie rode peplumtop te krijgen, Emma is groot fan van peplum, hij is opvallend genoeg voor een feestje en netjes genoeg om naar kantoor aan te trekken (5).
 
 
Girlscene's hoofdredactrice Danique heeft ook een mooie wensenlijst. Na al het lekkere eten van december is het voor Danique in januari weer tijd om extra gezond te doen. Januari is de uitgelezen maand voor een detox. De Detoxthee van Kusmi zou daar goed bij van te pas komen, natuurlijk wel gecombineerd met zweten in de sportschool en gezond eten (1). Bij de koude winterdagen past een fashionable muts perfect, maar die mist op dit moment nog in de garderobe van Danique (2). En als koffie addict is de blond warmhoudmok natuurlijk een absolute musthave, lekker voor onderweg en voor een fijn prijsje (3). Danique heeft een druk leven, is ze niet op kantoor aan het werk dan is ze wel op de bank aan het werk. Het voordeel van dat laatste? Ze kan alles dragen wat ze wil. En wat ze dan graag wil? Deze fluffy roze badjas (4). Sinds een tijdje gaat Danique als Sporty Spice door het leven. Ze probeert drie keer per week te sporten en let goed op wat ze eet. De prachtige Nike LunarGlides en de Nike sportbroek heeft ze al, maar een mooie Nike sporttop ontbreekt nog.. (5).
 
 
Tot slot is het lijstje van Girlscene's nieuwste stagiaire Janet ook goed gevuld. Janet draagt om de één of andere redden bijna iedere dag dezelfde oorbellen. Twee kleine gouden knopjes. Ze zou wel wat afwisseling willen hebben in de vorm van deze oorbelletjes (1). De paarse variant heeft Janet al van dit horloge, maar paars past niet bij iedere outfit en daarom zou heel graag deze gouden variant willen hebben (2). Ganzenbord? Ja echt. Janet vindt het super gezellig om dit spel met huisgenoten of familie te spelen, helaas is haar eigen spel verloren gegaan, biedt december nieuwe kansen? (3). Het duurde voor Janet eigenlijk veel te lang, maar eindelijk is het dan zover, het tweede album van Mumford & Sons “Babel” is uit, ze luistert het liefst heel de dag naar de muziek, ze heeft alleen nog geen CD zodat ze hem nog niet in de auto kan beluisteren (4). Borstjes vooruit, lipjes getuit, Janet wil knalrode kissable lips voor een gezellige feestje. Misschien eindigt de lippenstift aan het eind van de avond dan wel op de mond van die knappe jongen… (5).
 
Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?! Welk lijstje van de redactieleden lijkt het meeste op jouw verlanglijstje?