Lea Michele in Marie Claire

News door annemerel

Glee's Lea Michele heeft de cover van het januari nummer van de Amerikaanse Marie Claire gescoord. Vanaf volgende week ligt het nummer in de winkel, maar wij vonden al wat interessante quotes uit het interview en een groot deel van de foto's van de bijbehorende fotoshoot. 

Drieënhalf jaar geleden werd Lea Michele van de één op de andere dag wereldberoemd. Ze stond al jaren op de planken op Broadway, maar erg veel media aandacht krijg je daar niet mee. Dat veranderde toen Lea gecast werd in de toen nieuwe serie Glee. Nadat de eerste aflevering in 2009 werd uitgezonden was het meteen duidelijk, Lea zou de ster van de show worden. 

Maar met een celebrity-status komt niet alleen veel lof, meestal gaat die lof ook gepaard met de nodige roddels en die zijn niet altijd even aardig. Zo gaat over Lea de roddel dat ze een extreme diva zou zijn op de set. Zelf zegt ze hier over:

"Ik ben erg uitgesproken, als iets me ongemakkelijk maakt, dan zul je dat weten. Maar verder gaat het niet. Ik kan je verzekeren dat de Diva-roddels niet waar zijn. Het is super frustrerend, vroeger ging ik er altijd tegen in, maar nu heb ik zoiets van, je kunt van me denken wat je wilt, dat is prima. Ik heb de meest fantastische fans, vrienden en familieleden, zij zijn er altijd voor mij. En ik weet dat de cast en de medewerkers van de show graag met me samenwerken, dat is alles dat belangrijk is voor mij."

Afgelopen zomer ging de roddel dat Kate Hudson, die in het vierde seizoen ook een rol in Glee speelt, het een hel zou vinden om met Lea samen te werken. Ook dit is niet waar. Lea zegt hier over:

"Nadat die roddel naar buiten kwam werd ik meteen gebeld door Kate en ze zei "Ik heb het gehoord en het f**cking sucks. Ik wil je laten weten dat ik je echt fantastisch vind". 

Ook van die roddel is dus niets waar.. Gelukkig maar!

Maar in het interview gaat het niet alleen over de roddels die er over Lea in de media verschijnen. Ze vertelt ook over haar vriendje Cory Monteith (Finn in Glee):

"Ik kan me niet eens meer een tijd herinneren waarin hij niet mijn vriendje was. Voor het eerst in mijn leven voel ik me heel, heel erg gelukkig en gesetteld. Ik voel me het gelukkigste meisje in de wereld."

Een behind the scenes filmpje van de shoot voor Marie Claire

Wat vinden jullie van Lea Michele's shoot voor de Amerikaanse Marie Claire?

De januari editie met de shoot en het interview met Lea ligt vanaf 18 december in de VS in de winkel. Wil jij hem ook graag kopen? Ze verkopen de US editie van Marie Claire bij de grotere boekhandels en de American Book Center in Den Haag en Amsterdam

Bron: Marie Claire