News

Elle Fanning in muziek video van Sigur Rós

8

Fans van The Vampire Diaries kennen Sigur Rós wel.. Zeker als zij net als wij hier op de redactie, de Season Finale van het derde seizoen al minstens drie keer bekeken hebben. De IJslandse muziekgroep maakte namelijk het nummer dat aan het einde van de aflevering gespeeld werd. Sigur Rós is op dit moment bezig met een "film experiment" waarin ze korte films maken met bekende acteurs, met hun muziek op de achtergrond. Eigenlijk dus net als videoclips, maar dan net iets bijzonderder en iets langer. Voor het nieuwste nummer scoorden ze Elle Fanning!

De video is voor het nummer "Leaning Towards Solace". In de video zien we Elle Fanning als een verloren ballerina en haar drinkende "vader". Terwijl Elle danst, fluistert haar vader als een voice over dat ze niet bang moet zijn. De plaatjes in het filmpje zouden allemaal linea recta van Tumblr gepikt kunnen zijn. Gecombineerd met de dramatische muziek van Sigur Rós krijg je een dramatisch maar prachtig geheel.

Kijk zelf maar..

 

Elle's vader wordt overigens gespeeld door de geweldige acteur John Hawkes, onder andere bekend uit Winter's Bone (met Jennifer Lawrence) en Contagion (met Gwyneth Paltrow).

Wat vinden jullie van de video van Sigur Rós met Elle Fanning en John Hawkes? Wisten jullie dat Elle zo goed kan dansen?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 6 jaar geleden Miessjel

  Ik zag een paar dagen geleden een andere prachtige video van Sigur Rós, wat toevallig!

 • 6 jaar geleden Minimini

  Wat maakt het nou uit waardoor het bekend is geworden?

  Sommige mensen hadden dit nummer/de groep nooit op een andere manier kunnen leren kennen. Het gaat erom dat ze uiteindelijk (hoe dan ook) de aandacht krijgen die ze verdienen. Of dat nou via Twilight, Brokeback Mountain of Titanic is.

 • 6 jaar geleden Sanne

  Super mooi. Alleen jammer dat het via 'the Vampire Dairies' bekend moet worden.

 • 6 jaar geleden OhMyCinnamon

  bij mij loopt ie de hele tijd vast dus kijk ik hem op youtube als ie daarop staat? Hij lijkt me heel mooi!

 • 6 jaar geleden olifantje

  pft, mooi en heftig wel!

 • 6 jaar geleden fashionbreaksmyheart

  wauwww echt prachtig

 • 6 jaar geleden Lara

  Wauw..

 • 6 jaar geleden Anna

  prachtigggg

 1. 1