Crea Bea's ontdekt: Alijt

Lifestyle door Redactie

Als wij even op mogen scheppen, wij hebben dus de meeste creatieve lezers ooit. Als je de vorige edities van "Crea Bea's ontdekt" gelezen hebt, zul je het vast met ons eens zijn. Deze keer laten we de prachtige tekeningen van Alijt Emmens zien, ze zijn ingestuurd door haar nichtje Madelien, die super trots op haar is. En dat begrijpen wij, want de tekeningen zijn super mooi!

Alijt zegt over zichzelf: "Ik kan niet bovengemiddeld goed tekenen en dat doe ik dan ook niet. Wel teken ik voor elke dag een grapje, zoals een reddingsrookworst, een vadsig paard, een koe op een balkon of een komkommer familieportret."

Haar ideeën voor haar tekeningen ontstaan spontaan in haar hoofd: "Ze ontstaan als ik op de fiets zit, of in de trein voor me uit staar, of me verveel tijdens een college. Ik schrijf ze op en teken ze later uit om ze te delen met de wereld via Tumblr en Twitter."

Alijt: "Ik hoop mensen aan het lachen te maken, ook al is het maar een glimlach. Daar wordt de wereld beter van, denk ik dan maar..."

Wat vind jij van Alijt's grappige tekeningen?

Zou jij ook graag een keer in onze rubriek Crea Bea's ontdekt verschijnen? Stuur dan jouw "kunstwerkjes" en een klein stukje over jezelf en wat je precies doet naar info@girlscene.nl.