De redactie speelt Just Dance 4 op de Wii!

Lifestyle door Redactie

Hier op de redactie zijn we gek op spelletjes en op dansen. Het was dan ook onvermijdelijk dat we de nieuwe game Just Dance 4 op de redactie zouden halen. Danique, Annemerel, Janet en Emma gingen tussen de bedrijven door een half uurtje dansen op de leukste hits van onder andere One Direction en Carly Rae Jepsen. Ben jij benieuwd naar Just Dance 4? Lees dan snel verder. 

just dance

Just Dance 4 is een game voor op de Wii. Ben jij gek op dansen? Wil je de coolste moves leren? Of wil je gewoon een super leuk (en gezond!) spelletje dat je in je eentje en met vrienden kunt spelen? Dan is dit zeker iets voor jou. De meiden van Girlscene waren laaiend enthousiast toen ze hoorden van dit spelletje. Zo leuk, dat ze het niet konden laten om in hun pauze even te gaan Just Dancen. 

De choreografie is bedacht door professionals en de moves zijn uitgevoerd door professionele dansers. In totaal heeft Just Dance meer dan honderd beroemde dansbewegingen! Show je moves op de tophits van Nelly Furtado, One Direction en Jennifer Lopez. Er zijn verschillende niveaus, variërend van makkelijk tot moeilijk. Gaat het jou lukken om vijf sterren bij elkaar te dansen? 

Het leuke van deze game is dat je het met meerdere mensen kunt spelen. Hartstikke leuk om het in je eentje te doen, maar een beetje competitie is toch ook wel spannend. Je kunt het met maximaal vier mensen tegelijk spelen. Laat zien wat jij in huis hebt op de dansvloer!

Benieuwd hoe het gaat? Girlscene test Just Dance voor jou. 

dance

just dance
Let the game begin! Emma trapte - of beter gezegd danste - af met Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen.

dance

dance

Emma was een beetje verlegen om te beginnen met dansen, maar later kwam ze helemaal los. Wel moest ze nog even oefenen, want de vijf sterren heeft ze nog niet gehaald! 

dance

dance

 Zo ziet het eruit op het scherm... Moeilijker dan je denkt ;-)

dance

dance

Annemerel danste op Selena Gomez. Erg leuke choreografie!
 dance

dsncer

Janet was de grote winnares van Just Dance! Zij had het hoogste aantal sterren door haar moves op een liedje van Jennifer Lopez. 

dance

dance

dance
Danique liet als laatste zien wat zij in huis heeft. Dat was in ieder geval niet mis! 

Een groot voordeel van Just Dance is dat je nieuwe liedjes kunt downloaden. Dus je hoeft nooit een nummer grijs te draaien en je kunt het spel gewoon updaten met de nieuwste liedjes. Denk bijvoorbeeld aan Gangnam Style van Psy of Heavy Cross van Gossip. Dowloaden kan in de in-game store van Just Dance als je met je Wii verbonden bent met het internet. Bekijk de complete tracklist hier


Het fenomeen Gangnam Style in Just Dance!

Wij zijn helemaal verslingerd aan deze game. Perfect voor de vrijdagmiddag en super leuk om met meerdere mensen te doen. We zijn een beetje competitief en we willen net zo lang oefenen tot we de vijf sterren halen! 

Wil jij ook graag Just Dancen? Houd Girlscene goed in de gaten, want hebben binnenkort een super speciale winactie met een Girlscene avond, een goodiepakket, Just Dance, drie andere games en een Wii! 

dance

Wat vind jij van Just Dance?