Behind the Girlscenes #50

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

kerstboom
Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus tijd om de kerstboom op te zetten. Danique heeft haar boom prachtig versierd. Hebben jullie de kerstboom al opgetuigd?

girlscene 

girlscene
Maandag kregen wij een erg leuk pakketjes van Etos. De winkel heeft namelijk speciaal voor de decembermaand een betaalbaar Limited Edition assortiment met make-up en accessoires. Zo schitter jij tijdens kerst voor een klein prijsje! 

girlscene
Nog meer leuke post! Danique kreeg van Ivona van JellyB een klein cadeautje om haar te bedanken voor de leuke samenwerking. Wat lief!

girlscene
Vind jij deze ketting ook zo leuk? Jij kunt binnenkort zelf de trotse eigenaresse van een JellyB sieraad zijn! Houd Girlscene goed in de gaten om te weten te komen wat je daarvoor moet doen. 

girl
We hebben een nieuwe stagiaire in ons midden! Emma liet Janet zien wat ze moet doen en hoe alles werkt. Welkom Janet! 

girl

girl
Dat we leuke & vooral goede moderators hebben, dat wisten we al! En dat werd nog duidelijker toen wij op dinsdag dit kaartje van de postbode kregen. Wij zijn oprecht ontroerd! Thanks Maaike, Rianne, Jente, Mayke, Ruby, Fabienne, Madelon, Rosanne, Sophie en Irma! We zijn heel erg blij met jullie :-). 

behinds
Van Skinpharma kregen wij een super lief pakketje als bedankje. Helemaal winterproof met een heerlijke bodylotion, een fijn zeepje en paarse nagellak voor de feestdagen. Bedankt! 

behinds
Emma eet dagelijks een chocolaatje bij een kop hete thee. Jammie! Zo'n chocolade kalender is echt heel handig ;-).

behinds
Danique ontving deze super fashionable Casio horloge van Fresh Communications. Zo kom je nooit meer te laat ;-). 

etam 
Miss Etam bezorgde op donderdag deze prachtige cadeautjes voor de hele redactie. In het pakketje zat een leuk cadeautje en een persoonlijk gedicht. We love presents!

sjaal

sjaal

sjaal
In het cadeautje zaten deze leuke sjaals! Lekker warm voor de winter en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Thanks Miss Etam! 

danique
Jaja, shopaholic Danique heeft weer een aankoop gedaan die zij graag met jullie wil delen. Benieuwd naar de hele outfit? Houd Girlscene dan in de gaten, want vanavond staat het hele artikel online! 

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene