Nieuwe stagiaire Janet!

Lifestyle door Janet

Hai allemaal!

Vanaf vandaag mag ik mezelf de nieuwe stagiaire van Girlscene noemen.  De komende drie maanden zal ik mijn best doen en bloed, zweet en tranen geven om regelmatig leuke stukken te plaatsen over muziek, mode, dirt en beauty.

Nou, daar gaan we dan. Mijn naam is Janet. Ik ben 23 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding Journalistiek in Utrecht. Ik kom oorspronkelijk, net als de vorige stagiaire Jitske, uit een klein dorpje in Brabant, maar die plek heb ik een tijd geleden verruild voor een kamer in hartje Amsterdam. Ik volg al sinds jaar en dag alle ins en outs van Girlscene en daarom is het ook een grote eer om eens mijn naam onder artikelen te plaatsen. 

Het liefste zou ik nu schrijven dat ik in mijn vrije tijd graag sport en gezond eet. Helaas, ook voor mijn moeder, ga ik graag op stap, eet ik vooral lekker en heb ik een grote zwak voor gelegenheden waar de woorden ‘drankjes’ en ‘gezellig’ onder vallen. Om deze interesses te bekostigen, werk ik in de overige uurtjes als stylist in een ontzettend leuke kledingwinkel.

Lezen is overigens ook een bloedserieuze hobby, net als schrijven, films kijken en muziek luisteren.

Nou dames, ik kijk ontzettend uit naar de komende drie maanden en ben erg benieuwd naar al jullie reacties!