Win: 2x Twinklestar badjas & Glamour workshop [afgelopen]

Winnen door Redactie

Tijdens de koude winterdagen hangen we het liefst op de bank met een warme kop thee. Het liefst doen we dat ook nog eens in stijl. En hoe kan dat nou beter dan in een Twinklestar Glamour Girl badjas? We zitten natuurlijk niet de hele tijd in onze badjas, 's avonds houden we ook van een beetje glamour. Je kunt ook nog eens een workshop winnen om jouw ultieme glamourlook te maken! 

Twinklestar is een webshop met de leukste badjassen, pyjama's, badmutsen en slaapmaskers. Vooral de badjassen zijn populair. Ze komen regelmatig voorbij op televisie. Nina uit GTST is in een Glamour Girl badjas gespot en ook Phoebe uit Friends droeg een badjas van Twinklestar. 

liza
Liza Sips in de Glamour Girl badjas!

twinklestar

Dat we van glamour houden is wel duidelijk. We willen relaxen in de Glamour Girl badjas, maar 's avonds gaan we ook graag mooi opgemaakt de deur uit. Wil jij jouw ultieme glamourlook ontdekken? Met de workshop van Flavour Visagie leer je alle tips & tricks.

flavour visagie

Jij kunt nu de Glamour Girl badjas t.w.v. € 69,95 en de glamour workshop t.w.v. € 47,00 winnen! 

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen'). Daarnaast moet je ook de Facebook-pagina van Flavour Visagie en Twinklestar liken om kans te maken!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze Twinklestar badjas + workshop winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Waarom moet jij deze Twinklestar badjas + Glamour workshop winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.