News

Gossip Girl(scene) week 49

8

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

jlo

Jennifer Lopez kwam haar bed niet meer uit na haar scheiding met Marc Anthony. De zangeres was helemaal kapot van de breuk. In totaal duurde het huwelijk zeven jaar. JLo bivakkeerde dagenlang in haar kamer.

Ze vond het vreselijk omdat familie alles voor haar betekent. Maar Jennifer heeft zichzelf het bed uitgesleept. ''Ik wilde geen vrouw zijn die maandenlang in haar bed blijft. Ik heb dat wel even gedaan, maar ik wist dat ik er doorheen moest.''

JLo is zeker doorgegaan, ze heeft nu al een tijdje een relatie met de veel jongere Casper Smart. De zangeres vindt dat ze er na de scheiding veel beter is uitgekomen. ''Het is leuk als er iemand in je leven is met wie het klikt. Het is geweldig. Ik geloof nu meer dan ooit in sprookjes.''

jes

Vorige week schreven we nog dat Jessica Simpson in blijde verwachting is. Maar niet iedereen is hier blij mee. Weight Watchers is woedend op de zangeres. Jessica is het gezicht van de afslankclub, maar zij zou deze taak niet erg serieus nemen volgens de bazen. 

Het begon goed toen zij maar 35 kilo afviel na de geboorte van haar eerste kindje. Ze sloot een deal met Weight Watchers en kon maar liefst 4 miljoen op haar bankrekening bijschrijven. Maar nu neemt Jessica het niet meer zo nauw. Bij de fotoshoot van de eerste advertentie was ze te dik. Daarom konden ze alleen maar foto's nemen van haar gezicht. Nu is de zangers zwanger en haar buik zal dus alleen nog maar meer groeien.

Weight Watchers is hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Haar dikke buik zou geen goed visitekaartje zijn voor het bedrijf. Er gaan geruchten dat Weight Watcher op het punt staat om Jessica te ontslaan...

one

One Direction is populairder dan ooit. De band krijgt veel aanbiedingen van bedrijven die een slagje willen slaan uit hun succes. Maar denk niet dat de jongens van One Direction elke megadeal aannemen. Ze hebben namelijk een super deal laten lopen. Ze kregen de kans om veel geld te verdienen met de verkoop van condooms!

Maar de jongens vinden dat hun fans te jong zijn voor seks en hebben nee gezegd. One Direction zou het gezicht moeten worden van een safe-seks campagne in Amerika. De campagne zou gefinancierd worden door een groot condoommerk, maar Liam Payne kreeg er de zenuwen van. Niet dat hij tegen veilige seks is, maar hij zou zich schamen voor alle grappen die erover gemaakt zouden worden.

Zou jij 'One Direction condooms' kopen?

Het grootste nieuws van deze week was natuurlijk de zwangerschap van de Britse prinses Kate Middleton! De media waren in rep en roer en de berichten waren niet aan te slepen. Maar Kate had erg veel last van zwangerschapsmisselijkheid en moest zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis!

Dagenlang bleven journalisten voor het ziekenhuis wachten om ook maar een glimp op te kunnen vangen van William en Kate. Dinsdag ging het weer wat beter met de prinses. Ze liet weten dat ze intens dankbaar was voor alle beterschapswensen.

Kate is inmiddels weer thuis en de journalisten ook! 

And the 'Robsten soap' continues... Dit keer gelooft het tijdschrift OK! dat Kristen en Robert binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen. Het belooft een echt sprookjeshuwelijk te worden. 

Onlangs had het stel een enorme relatiecrisis, maar de relatie heeft het toch overleefd. Het heeft hun band alleen maar sterker gemaakt. Robsten zou het tijd vinden om het officieel te maken met een droomhuwelijk. De bruiloft zou vergelijkbaar zijn met de trouwerij in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1. 

Robert en Kristen zijn al locaties aan het uitzoeken voor het grote feest. ''Ze twijfelen of ze het in Engeland gaan doen of ergens anders afgelegen en tropisch'' zegt een insider. ''Voordat Kristen vreemdging was het plan altijd om dichtbij Rob's huis te trouwen in Engeland. Maar nu veel vrienden en familie niet zo op Kristen meer gesteld zijn, ziet zij dat niet meer zitten.''

Tja, wat hier nou waar van is... We geloven het pas als het officieel is! 

Bron: nu, people, ohnotheydidnt
Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 6 jaar geleden Isabella

  Ik kan Kristen niet uit staan ugh.

 • 6 jaar geleden ---

  ik vind het goed dat 1D nee heeft gezegd, dat aanbod was gewoon belachelijk

 • 6 jaar geleden Roos

  Dat van Kristen en Robert vind ik echt totaal niet interessant. Ik vind haar echt helemaal geen leuk mens, en ze kan nooit eens lachen op foto's.

 • 6 jaar geleden Bettiepage

  @Annemarie :

  Daar dacht ik ook meteen aan! Jammer dat het niet vermeld wordt.

 • 6 jaar geleden xHeyStar

  Wat Annemarie zegt, inderdaad moest ik ook aan denken. Heftig!

  Bij Jessica Simpsons staat er 'Het begon goed toen zij maar 35 kilo afviel ...' maar dat moet denk ik 'maar liefst' zijn

 • 6 jaar geleden Annemarie

  De verpleegster die in de maling genomen was door twee DJ's en die Kate Midleton verzorgde heeft zelfmoord gepleegd. Echt erg hoe zoiets uit de hand kan lopen..

 • 6 jaar geleden Floepieee

  Ik vind het echt leuk voor Kate en William en Kirsten en Robert!

  En zoals Anne zegt, het zou misschien juist wél slim zijn geweest om de deal aan te nemen.

 • 6 jaar geleden Anne

  Ik denk dat het juist wel slim was geweest als One Direction het gezicht was geworden van het condoommerk, je bent nooit te jong om te leren dat veilig vrijen heel belangrijk is, toch?

  En volgens mij is de zwangerschap van Jessica nog niet echt bevestigd, Ik vind het maar gedoe, waarom moet ze per se het gezicht zijn van Weight Watchers, ik zou rustig op mijn eigen tempo willen afvallen na een zwangerschap, zonder camera op mijn lip.

 1. 1