Hunkemöller komt met lijn voor jonge meiden

Fashion door Redactie

Ben jij toe aan je eerste beha? Heb je een klein maatje nodig? Of is jouw voorgevel nog volop in ontwikkeling? Dan heeft Hunkemöller voor jou nu de ideale beha. Vanaf deze week vind je de nieuwe lijn 'Sweetheart - My first lingerie' in de 50 grootste Hunkemöller winkels en in de webshop!

De collectie is speciaal ontworpen voor meiden die toe zijn aan hun eerste bra of waarvan de voorgevel nog volop in beweging is. De maten waarin de BH's verkocht worden? 65 - 70 & 75 en AA - A & B.

Wat de BH's nu zo speciaal maakt?

hunkemoller

hunkemoller

Er zijn BH's met slechts versteviging, maar geen beugel. Deze BH heeft wel een vorm, maar de beugels zijn achterwege gelaten. Dit zijn BH's die perfect geschikt zijn als allereerste beha'tje.

hunkemoller

hunkemoller

hunkemoller

Dan zijn er ook verstevigde BH's met beugel. Wat deze BH speciaal maakt? De beugels zijn niet gemaakt van metaal maar van plastic. Dit zit een stuk fijner voor meiden die nog in de groei zijn.

hunkemoller

En dan zijn er ook nog BH's waarin zowel geen versteviging als beugel zit verwerkt.

Het fijne van de nieuwe lijn van Hunkemöller voor jonge meiden is dat de prijzen ook een stukje lager liggen dan de reguliere collectie. De BH's met versteviging en beugels worden verkocht voor € 14,99, de BH's zonder versteviging en beugels worden verkocht in 2-packs en kosten samen € 19,99. Bijpassende boxertjes kosten € 4,99 per stuk.

Shop jij lingerie bij Hunkemöller?

Door Annemerel