Newsflash: Beyoncé's lifestory wordt documentaire!

News door Emma

Een kijkje in het leven van Beyoncé, wie wil dat nou niet? Binnenkort kan dat, want de superster komt met een documentaire over haar eigen leven. Ze is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse zender HBO. De docu wordt volgens de zangeres een 'intieme en onthullende film' over haar muzikale carrière en persoonlijke leven.

''Raw. Real. Revealed.'': zo luidt de slogan van de veelbelovende documentaire. De zangeres liep al een tijdje rond met de filmplannen, maar nu gaat het toch echt gebeuren. Begin februari 2013 wordt de film vertoond tijdens de opening van de Super Bowl, de Amerikaanse rugbyfinale.

beyonce documentaire

''HBO heeft in het verleden al grenzen opgezocht met klasse en authenticiteit'', zegt de zangeres in een bericht naar verschillende media. ''Deze film is voor mij zo persoonlijk, die moest een goed thuis krijgen.'' HBO springt natuurlijk een gat in de lucht dat deze superster voor de zender heeft gekozen. ''Iedereen kent haar muziek, maar bijna niemand kent Beyoncé als persoon. Naast spectaculaire beelden van de wereldster op het podium, krijg je ook een uniek kijkje backstage. Hier zie je duidelijk hoe levendig, kwetsbaar en onvergetelijk de zangeres is,'' zegt programmadirecteur Michael Lombardo. 

Beyoncé wil dat wij haar 'real self' leren kennen. De film bestaat voornamelijk uit zelf gefilmd materiaal. Bereid je voor op scenes uit haar echte leven zowel op muzikaal gebied, als haar privéleven. Een 'intieme en onthullende' documentaire dus. 

Deze week heeft HBO een trailer online gezet. Je kunt haar horen zingen "I always battle with 'How much do I reveal about myself?' If I'm scared, be scared. Allow it. Release it." 

 

 

Wij kunnen niet wachten! 

Ben jij benieuwd naar Beyoncé's film?

Bron: telegraaf, rtl, 3fm, usmagazine, tubantia, usatoday