Lifestyle

Posters en canvas maken met EasyCollage

Met de smartphones van tegenwoordig is iedereen spontaan fotograaf. Maar wat doe je met al die foto's die je met je telefoon maakt? Je kunt ze natuurlijk gewoon op je telefoon laten staan, maar je kunt er ook iets leuks mee doen. Een tijdje terug lieten we zien hoe je leuke fotoboekjes maakt met jouw foto's, maar het is misschien nog wel origineler om posters en canvas te maken van jouw fotocollages.

Op EasyCollage.nl  maak je de allerleukste collages die je kunt laten afdrukken als canvas of posters. En makkelijk ook! 

EasyCollage

 

Je kunt bijvoorbeeld een standaard collage maken met je (Instagram)foto's. Girlscene's Annemerel koos ervoor een collage te maken van haar hardloopfoto's. Als ze die in haar kantoor hangt hoopt ze vaker geïnspireerd te raken om te gaan hardlopen.

Maar de standaard collages zijn niet de enige mogelijkheid, je hebt heel veel andere leuke mogelijkheden..

EasyCollage

EasyCollage

Je kunt je collages zo groot maken als je zelf wilt. Je kunt er een mooie poster van maken, of de collage zo groot maken dat je je kamer er mee kunt behangen. Bij wijze van dan natuurlijk, aangezien het geen behang is!

De prijzen vallen heel erg mee, deze beginnen al bij € 12,95.

Wil jij graag canvas en posters maken met EasyCollage? Wij mogen vijf vouchers ter waarde van 25 euro weggeven. Enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande vraag.

 

Wat voor collage zou jij maken?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved