Win: Goodiebag van Designer Outlet Roermond [afgelopen]

Winnen door Redactie

De decembermaanden waren op zijn zachts gezegd, nogal duur. Sinterklaas is nog niet voorbij, of we konden alweer gaan sparen voor de kerstdagen. Cadeautjes, kaartjes voor feestjes en natuurlijk kleding om al die feestjes in te vieren. Deze maand is er overal sale en wil je het liefst je slag slaan bij je favoriete winkels, maar zelfs uitverkoopprijzen zijn misschien al te veel voor je portemonnee. Niet getreurd, wij hebben misschien een oplossing.

Bij Designer Outlet Roermond hebben ze tot en met 17 februari sale. Dat betekent dat je op de Outletprijzen (die toch vaak al de helft van de normale prijzen zijn) nog eens een flinke korting krijgt. 

In de Outlet vind je heel veel verschillende merken, van designers als Prada, Gucci en Calvin Klein tot Highstreet merken als Diesel, Nike en Mexx. Maar niet alleen voor kleding kun je bij Designer Outlet Roermond terecht, je vindt er ook winkels van Douwe Egberts en The Body Shop. Designer Outlet Roermond is eigenlijk net als de stad, maar dan met heel veel kortingen!

Girlscene's hoofdredactrice Danique shopte een paar maanden geleden ook in Roermond, benieuwd naar haar verslag? Dat lees je hier.

Wil jij ook shoppen in Designer Outlet Roermond? Wij mogen drie superfijne goodiebags van Designer Outlet Roermond geven. In de goodiebag vind je:

- Een shopping voucher met een waarde van 125 euro.
- Een voucher voor een kopje koffie.
- Een voucher voor een lunch bij La Pace.
- Een kortingspas van 10% extra korting bovenop alle kortingen die je sowieso al krijgt.

 

Naar welke winkel in Designer Outlet Roermond zou jij het eerste rennen als je de goodiebag gewonnen hebt?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!