Fashion

DIY: Studded short & tas

Een studje hier, een studje daar. Lekker een middagje DIY’en en je nieuwe garderobe is klaar! Kan jouw kledingkast wel een echte boost gebruiken en ben jij klaar voor je nieuwe stoere look? Kijk dan maar even mee en zie wat jij allemaal met studs kan doen!


 
DIY: Studs op je short
Shortjes blijven leuk, zelfs in de winter. Met een dikke legging en kniekousen ben jij met dit item helemaal fashionable.
 


Benodigdheden:
- Short
- Studs (gouden piramide studs van Studs.nl)
- Stevige nagels of een tangetje om de studs uiteindes
 
Ik, Jitske, heb een super leuk shortje wat ik helaas niet meer aan kon door een vlekje. Door dit vlekje te verbergen met studs kon ik mijn lievelingsitem weer dragen!


 
Stap 1: Leg de studs op de short om te kijken waar jij de studs wil hebben. Heb je het design besloten, haal dan de studs van het broekje af (je kunt eventueel een foto maken zodat je het niet hoeft te onthouden).
 
Stap 2: Heel simpel, druk de studs door de stof heen en duw de uiteindes naar binnen. Ik deed dit met mijn nagels, maar je kunt ook een tangetje gebruiken.
 
Stap 3: Doe dit met al je studs en je bent klaar!


 
DIY: Studded bag
Oude tas in je kast liggen waar je eigenlijk niks meer mee doet? Geef deze een nieuwe look met studs!
 
Benodigdheden:
- Oude tas
- Studs (ronde zilveren studs van Studs.nl)
- Hamertje (mocht de stof wat dikker zijn, net zoals mijn tas)
- Plankje
 
Stap 1: Denk na hoe jij jouw tas wil versieren. Leg eventueel de studs op de tas om te kijken wat leuk is.


 
Stap 2: Mijn tas heeft een dikkere stof en ik wilde mijn studs aanbrengen op een naadje, door de stuf heen drukken lukte hier dus niet. Ik pakte een plankje en tikte de studs er zachtjes met een hamertje doorheen. Het fijne aan deze methode is dat de puntjes vanzelf ombuigen omdat ze niet sterk genoeg zijn om door de plank te gaan. Zo zitten ze dus meteen goed vast!


Tip: Voel wel even aan de binnenkant van de tas of er geen puntjes van de studs uitsteken. Doen ze dit wel, buig ze dan even om.
 
Stap 3: Doe dit met alle studs en je bent klaar!

Tadaa! Mijn nieuwe tas en ik op de redactie ;-)Ga jij ook jouw kledingkast opleuken met studs?

Door: Jitske
 

LOVE dit artikel
37 meiden hebben deze blog geloved