Winnen

Win: supermooi lingeriesetje in grote cupmaat

Een kleine omvang maar een grote cupmaat betekende tot voorkort vaak een ramp. Nooit jouw omvang verkrijgbaar in cupmaten vanaf D. Maar de webshop Grote-Cupmaten.nl heeft nu op verzoek van een groot aantal meiden de Nadia voorgevormde BH, ook in maat 65 F en 65 G in productie laten nemen! Om dit te vieren geven wij op Girlscene 3 sets weg van deze BH en bijpassende slip.

De BH is  voorgevormd tot onder de bovenrand. Hierdoor heeft de kanten bovenrand een verleidelijk en licht doorzichtig uiterlijk. De stof van de BH zelf is prachtig gedecoreerd en heeft in het midden van de BH een leuk minuscuul strikje met een balletje en leuke glimmer.

De zwarte Nadia BH is verkrijgbaar in de maten:

65 F-G
70-90 D-E-F-G
95 D-E-F
100 D-E

De bijpassende slip is verkrijgbaar in maat: 36-44 (ofwel S tot 2XL).

beha

-

Wil je winnen? Log dan in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) in en welke maat je wil van de BH en de slip (zie hierboven voor de beschikbare maten).

Deze gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacyredenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Contest Win: supermooi lingeriesetje in grote cupmaat

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved