Win: 10 pakketten met dwarsliggers

Winnen door Redactie

Gek op lezen? Lees dan gauw verder. Want er is iets heel leuk hips: de dwarsligger. Dit zijn complete boeken in een lekker handig compact formaat. Door het kleine formaat (12 bij 8 centimeter) en lichte gewicht (gemiddeld nog geen 145 gram) past een dwarsligger in iedere handtas, of zelfs in je broekzak!

Omdat een dwarsligger® zo klein en licht is, past hij wel zes tot acht keer in een ‘normaal boek’. Ideaal voor in bed, het openbaar vervoer of het vliegtuig.

En we geven op Girlscene nu 10 pakketten met dwarsliggers weg! In deze pakketten zitten twee populaire boeken: Hou je mond van Sophie Kinsella (zie: hier) en Het meisjesboek van Andrea Buchanan en Miriam Peskowitz: (zie: hier)

Win: 10 pakketten met dwarsliggers

Win: 10 pakketten met dwarsliggers

Wil je winnen? Log dan in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) in.
Deze gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacyredenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Contest Win: 10 pakketten met dwarsliggers

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.