Winnen

Win: Een Bagsac Galienne tas

Omdat we dol zijn op de mooie tassen van Bagsac, geven we nog een keertje bags cadeau! Niet 1 of 2, maar 5x de Galienne tas! Doe mee met de winactie.

De Galienne handtas behoort tot de voorjaarscollectie van Bagsac en is op en top vrouwelijk met haar ronde vormen. En met haar mooie kleur kan de lente wat ons betreft beginnen. De Galienne tas van Bagsac is 35 cm breed, 17 cm diep en 26 cm lang.

Girlscene mag 5 Galienne tassen t.w.v. € 69,95 cadeau geven! Doe mee met de winactie!

Win: Een Bagsac Galienne tas!

Wil je winnen? Log dan in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) in.
Deze gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacyredenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Contest Win: Een Bagsac Galienne tas

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved